Μπροστά στην 6η εμπορική δύναμη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο
Μπροστά στην 6η εμπορική δύναμη του πρωταθλήματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

-Το μέγεθος ΟΦΗ στο μέσο όρο εισιτηρίων του πρωταθλήματος, δεν έχει καμία ισορροπία με τους 0,70 πόντους μέσο όρο ανά παιγνίδι του. Ας δουν πως θα αποκαταστήσουν οι πρωταγωνιστές και οι ηγεσίες…

Έκτη δύναμη του πρωταθλήματος είναι ο ΟΦΗ, μετά τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον Άρη και τον Παναθηναϊκό και ας το καταλάβουν καλά και εκείνοι που αγωνίζονται ενίοτε χωρίς ψυχή με τη φανέλα του και αυτοί που δεν τον σέβονται με τους ορισμούς και τις διαιτησίες τους…

-Δεν μιλάμε απλά για «πρώτη επαρχιακή ομάδα», όταν είναι στη λίστα των πιο εμπορικών ονομάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου, γιατί θα σηκωθεί όρθια η τρίχα στον Σπανό που έχει τελευταίο τον Ατρόμητο στη λίστα ως συνήθως και άλλους πρωτευουσιάνους όπως ο Απόλλωνας… που εντάξει ξεπερνάει τον Λεβαδειακό! Σχεδόν τα μισά του ΟΦΗ περίπου κόβει ο Πανιώνιος.

-Ο ΟΦΗ αν βρει τον εαυτό του και το δρόμο του, βγάλει τη φλόγα και πάθος στο «Γεντί Κουλέ», και ενισχυθεί θα κόβει τα ίδια που έκοψε και με τους «big 4».

Θα επιβεβαιωθεί άμεσα στα τρία προσεχή του γύρου με Άρη, Παναθηναϊκό και Ατρόμητο, όπου θα ζητηθούν ομιλίτικα  «τρίποντα», που θα δημιουργούν βάση εκτόξευσης πυραύλων για το β΄ γύρο, έχοντας και τις δυο εκτός έδρας αναμετρήσεις με τον ΠΑΣ και τον Αστέρα.

-Ο αριθμητικός δείκτης στο ταμείο του πρώτου γύρου θα παίξει σπουδαίο ρόλο και στις μεταγραφικές προσεγγίσεις στη ψυχολογία και … στη θεωρία των πιθανοτήτων!

-Ο φίλος μας ο Γιώργος μας έλεγε χτες ότι θέλει 15 βαθμούς σιρμαγιά πρώτου γύρου για τον ΟΦΗ, ως ελάχιστο όριο. Δηλαδή το 0.70 μέσος όρος να εκτοξευτεί από τη μονάδα και πάνω… Αλλά δεν μπορούσε να ερμηνεύσει τη χλωμάδα του ψυχισμού στα τελευταία ματς. Με τους ως τώρα δείκτες πάει στους 10.5...

- Οι εσωτερικές συνθήκες του 2009 δεν έχουν ουδεμία σχέση με τις τρέχουσες…

-Έξτρα Σφηνάκι: Δεν ξέρουμε, αλλά ας την ψάξουν. Ήδη έχουν γίνει ενέργειες που μπορούν με άνεση να βγουν μπούμερανγκ… (Όχι άλλο μέσα από τη γυάλα και τους καθρέπτες… Αφυπνιστείτε…)

-Τίποτε δεν μένει στάσιμο. Ούτε τα οικόπεδα. Τα… τρέχουν!

-Πως το είπε στη "La Στάμπα" ο Αντόνιο Κόντε, που απομακρύνθηκε από την Τσέλσι και φερόταν έτοιμος, να διαδεχθεί τον Λοπετέγκι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης; «-Η Ρεάλ; Κάποιος σαν κι εμένα δεν ανεβαίνει ποτέ σε ένα τρένο που βρίσκεται ήδη σε διαδρομή». Νέα σενάρια ή... κρεμαστάρια;

Φυσικά και σώζει ζωές η Κάρτα Υγείας Αθλητή

«Η έγκαιρη διάγνωση καρδιαγγειακών παθήσεων και ατόμων με γονιδιακή ευαισθησία θα οδηγήσει στην πρόληψη του αιφνίδιου καρδιακού θανάτου στους νέους ανθρώπους, κι ενώ μόνο στο νομό Αττικής καταγράφονται 48 αιφνίδιοι θάνατοι με μέσο όρο ηλικίας τα 25 έτη, κάθε χρόνο! Παράλληλα, μπαίνει τέλος σε ανισότητες, δηλαδή παιδιά που ελέγχονται κάθε εξάμηνο και παιδιά που δεν ελέγχονται καθόλου, αφού με αυτή τη νομική παρέμβαση τα παιδιά που ήταν εκτός πεδίου θα υποβάλλονται σε έλεγχο με ένα προσιτό κόστος». (Από την κοινή συνέντευξη Τύπου του υπουργού Υγείας, του υφυπουργού Αθλητισμούς και άλλων ειδημόνων)

Θα έχει μάθει πια ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας της με τον Λούμπος Μίχελ. Στο καλό και να μας γράφεις!

 Αναλαμβάνει ο πρώην  δημοσιογράφος της "Ο Jogo" Μάριο Μπράνκο που έχει κάνει χρέη σκάουτερ στην ProSport, είχε πόστο στην Ποντεβέδρα στην Ισπανία, πήγε στη Βίσλα Κρακοβίας και την Ζαγκλεμπιε Λουμπίν και ήταν τεχνικός διευθυντής στη Λεϊσόες…Τον συναντάς στην Ρουμανική  Άστρα Γκιούργκιου την Εστορίλ (Πορτογαλία) στη Χάιντουκ Σπλιτ στην οποία έφερε αρκετό χρήμα πουλώντας παίκτες όπως Νίκολα Βλάσιτς στην Έβερτον... Ε, θα έχει μάθει πια!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News