Κουτεντάκης: «Η Κρήτη ανοίγει την αγκαλιά της για την Εθνική»

Ποδόσφαιρο
Κουτεντάκης: «Η Κρήτη ανοίγει την αγκαλιά της για την Εθνική»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης ήταν ένας από τους παράγοντες που έπαιξαν ρόλο κλειδί ώστε να έρθει η Εθνική Ελλάδας στο Παγκρήτιο.

Ο ίδιος τοποθετήθηκε ως απάντηση σε ορισμένους, τονίζοντας τις μάχες που έδινε εδώ και πολλά χρόνια η ΕΠΣΗ για να φέρει την Εθνική. Η ανάρτηση κ. Κουτεντάκη που συνοδεύεται από δημοσιεύματα και φωτογραφίες από το 2009 έως το 2017, όταν η ΕΠΣΗ διεκδικούσε την έλευση της Εθνικής στο Ηράκλειο, αναφέρει τα εξής:

«Η έλευση της Εθνικής Ομάδας των Ανδρών στο Ηράκλειο είναι ένα υπέροχο γεγονός, για το οποίο είναι αλήθεια ότι στην ΕΠΣΗ δώσαμε πολλές μάχες για να τα καταφέρουμε. Επειδή τις τελευταίες ημέρες ακούγονται και γράφονται πολλά, θέλω να επισημάνω ότι η ΕΠΣΗ εδώ και πολλά χρόνια διεκδικούσε την παρουσία της Εθνικής στο Παγκρήτιο Στάδιο, με επιστολές και προσωπικές επαφές και συζητήσεις. Αρκετές φορές ταξίδεψα σε διάφορες πόλεις, είτε μαζί με τον πρόεδρό μας Νίκο Τζώρτζογλου, είτε μόνος μου, και κάθε φορά κάναμε κι ένα σημαντικό βήμα. Η Κρήτη ανοίγει πλέον την αγκαλιά της για να φιλοξενήσει την Εθνική Ελλάδας και στην ΕΠΣΗ νιώθουμε υπερήφανοι για αυτό, έχοντας την σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά...»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News