Παπαδόπουλος: «Θετικό πρόσημο για το ρυθμό των παικτών και το αποτέλεσμα»

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: «Θετικό πρόσημο για το ρυθμό των παικτών και το αποτέλεσμα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχαριστημένος έμεινε ο Νίκος Παπαδόπουλος από την προσπάθεια των παικτών στο ματς με τη Νίκη Βόλου, αλλά και τα τέρματα… ψυχολογίας που πέτυχε ο Χρήστος Αραβίδης.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ στάθηκε αρκετά και στο ματς με τον Απόλλων Σμύρνης που ακολουθεί.

«Τα ζητούμενα ήταν δύο σ’ αυτό το παιχνίδι. Να πάρουν ρυθμό κάποιοι παίκτες που δεν έχουν παίξει στα τελευταία ματς και φυσικά το αποτέλεσμα, αφού μας ενδιαφέρει ο θεσμός του Κυπέλλου. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε πολύ νωρίς, με ένα ποδοσφαιριστή που έχει ανάγκη το γκολ για την ψυχολογία του. Κοιτάμε μπροστά, όπου ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Πρέπει να δουλέψουμε με συγκέντρωση και περιμένουμε ένα παιχνίδι που θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, απέναντι σε μια ομάδα που θα παίξει στο μισό γήπεδο», ανέφερε αρχικά ο 46χρονος προπονητής και πρόσθεσε: «Θα δουλέψουμε σ’ αυτό και θα χρειαστεί να έχουμε εμείς τη μπάλα. Πέρα από την τακτική, μπορεί να έχουμε και μια διαφορετική στρατηγική. Θα το δούμε αυτό. Από κει και πέρα, ίσως ο Βουό είναι μαζί μας την Κυριακή. Θα περιμένουμε. Όσο για τον Αραβίδη έχουμε κάνει αρκετές συζητήσεις και είναι σημαντικό να σκοράρει. Τον πιστεύουμε  και θα βοηθήσει την ομάδα, προσθέτοντας πάθος και ενέργεια».

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, Γιώργος Κούτσης υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Παίζαμε με μια ομάδα της Σούπερ Λίγκας και γνωρίζαμε τη δυσκολία. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών και παρά το γεγονός ότι δεχθήκαμε γκολ νωρίς, κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια. Η εικόνα μας δίνει αυτοπεποίθηση για το πρωτάθλημα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News