Βαριά ήττα Ηροδότου με 4-1 στο AEL FC Arena

Ποδόσφαιρο
Βαριά ήττα Ηροδότου με 4-1 στο AEL FC Arena

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαριά ήττα με 4-1 στο AEL FC Arena γνώρισε σήμερα ο Ηρόδοτος από την Λάρισα για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Μια ήττα που ουσιαστικά σημαίνει και τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση και έτσι το τελευταίο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο Ηράκλειο θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Ο Ηρόδοτος δέχτηκε ένα γκολ στο α’ ημίχρονο και γενικά είχε καταφέρει να σταθεί καλά απέναντι σε μια σαφώς ανώτερη ομάδα, όμως στην επανάληψη δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση, ενώ πληγώθηκε και από προσωπικά λάθη. Το διάστημα από το 56' έως το 68' ήταν πολύ αρνητικό για τους "κυανόλευκους" καθώς δέχτηκαν τρία γκολ...

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 5’ «άγγιξαν» το γκολ με το δοκάρι του Μπαργκάν. Τελικά, η υπεροχή τους «καρποφόρησε» στο 22’ με τον Νούνιτς να σκοράρει από το ύψος της μικρής περιοχής για το 1-0.

Η ΑΕΛ συνέχισε να έχει τα ηνία και στο δεύτερο μέρος και στο 56’ διπλασίασε τα τέρματά της με τον Μπαργκάν ενώ ο ίδιος παίκτης έγραψε στο 63’ το 3-0. Οι Θεσσαλοί όμως δεν σταμάτησαν εκεί αφού πέντε λεπτά αργότερα ο Νούνιτς ανέβασα τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ της τιμής και το κατάφεραν στο 80’. Ο Μασάδο μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε από τον Γκοΐκοβιτς διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Κίτρινες: 77’ Μπέρτος, 87’ Φατιόν - 40’ Μάκο, 45’ Κοντογιάννης, 52’ Μπάμπης, 55’ Προβυδάκης

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Παϊτέρης, Μπέρτος, Χούμπτσεφ, Γκόλιας, Γκοΐκοβιτς, Φατιόν, Μπάλλας (75’ Πινακάς), Κόεφ (60’ Χοτζάλι), Νούσιος, Μπαργκάν (67’ Φρίουι), Νούνιτς.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Λερώνης): Κουράκης, Προβυδάκης (73’ Δαμιανάκης), Μπάμπης, Κανδυλάκης, Γιαλούσης, Κασαπάκης, Φραγκουλάκης (70’ Αργκιλέσι), Μάκο, Μασάδο, Κοντογιάννης, Κωνσταντινίδης (67’ Αμαραντίδης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News