Έτοιμος ο Εργοτέλης για την πρεμιέρα, φιλική νίκη 2-0 επί του ΠΟΑ

Ποδόσφαιρο
Έτοιμος ο Εργοτέλης για την πρεμιέρα, φιλική νίκη 2-0 επί του ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόβα τζενεράλε με θετικό πρόσημο για τον Εργοτέλη, που επικράτησε 2-0 του ΠΟΑ στο σημερινό φιλικό.

Στην αναμέτρηση του Παγκρητίου Σταδίου, οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο, ενώ από την άλλη η ομάδα του Ατσαλένιου που έχει ρεπό αυτό το Σαββατοκύριακο, διατήρησε το ρυθμό της με ένα δυνατό παιχνίδι.

Η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του, ενώ από την άλλη πρώτο μέλημα για τους παίκτες του Μανόλη Σκύβαλου ήταν να λειτουργήσουν καλά αμυντικά.

Στο πρώτο 45λεπτο, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι «κιτρινόμαυροι» δε μπόρεσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Στην επανάληψη, σε μία από τις φάσεις με καλή ανάπτυξη, ο Μπουρσέλης (67’) με κάθετη κίνηση από τον άξονα βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή και δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Στο 86’ μετά από νέα ομαδική συνεργασία, ο Ροβίθης με πλασέ από τη μικρή περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καλογεράκης (46’ Κατσιμήτρος), Μαζουλουξής, Γιακούμπου, Κοζορώνης, Μπάτζιος, Μπρους (73’ Ροβίθης), Τσέλιος, Μπουτσάκης (56’ Μπουρσέλης), Ιατρούδης (73’ Λαμπάκης), Έφορντ (82’ Σταθόπουλος), Κουατένγκ (63’ Καπνίδης)

ΠΟΑ: Πιζάνι, Βρεττός, Φραγκιαδάκης (63’ Κενδριστάκης), Παπαδομιχελάκης (77’ Γιαλυτάκης), Πολυζάς, Κερμενίδης, Ρωμανάκης (74’ Ντραγκότι), Καραγκιοζίδης (77’ Τιγκίρης), Καμπόσος (71’ Ξυλούρης), Καρβελάς (46’ Μαζιώτης), Πατηνιώτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News