Fair play στον αγώνα Κυδωνίας-Σπάθας στα Χανιά

Ποδόσφαιρο
Fair play στον αγώνα Κυδωνίας-Σπάθας στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παράδειγμα προς μίμηση αυτό που έγινε...

H Αθλητική Ένωση Κυδωνίας στον αγώνα κόντρα στη Σπάθα για την κατηγορία Κ16, που διεξήχθη την Κυριακή (14/10) το μεσημέρι στο γήπεδο του Αλικιανού προχώρησε σε μια ξεχωριστή κίνηση...

Ο προπονητής της Ένωσης Γιώργος Σπαράκης αφου αντιλήφθηκε ότι η αντίπαλη ομάδα ξεκίνησε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, απέσυρε με τη σειρά του έναν ποδοσφαιριστή από τη βασική του εντεκάδα, έτσι ώστε τα παιδιά να αγωνιστούν ισόποσα.

Η Σπάθα θέλησε να συγχαρεί γι' αυτή την κίνηση τόσο την ομάδα όσο και τον προπονητή. Να σημειωθεί άλλωστε ότι κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πέρυσι στο ίδιο παιχνίδι, με τον Βαγγέλη Αγγελάκη να κάνει την αντίστοιχη κίνηση τότε όταν η ΑΕ Κυδωνίας ξεκινούσε το ματς με 10 ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση της Σπάθας έχει ως εξής:

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΣΠΑΘΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ θα ήθελε να συγχαρεί και να ευχαριστήσει για το σεβασμό και την ευγενή άμιλλα προς την ομάδα μας και τους μικρούς ποδοσφαιριστές μας, τον προπονητή της ομάδας Νέων της Α.Ε. Κυδωνίας ΣΠΑΡΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟ για την κίνησή του στο παιχνίδι Νέων να αγωνιστεί η ομάδα του από το ξεκίνημα του αγώνα με 10 παίκτες μόλις διαπίστωσε ότι η ομάδα μας θα αγωνιστεί με 10 παίκτες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News