Τα συμπεράσματα των Παπαδόπουλου και Παπαβασιλείου από το φιλικό

Ποδόσφαιρο
Τα συμπεράσματα των Παπαδόπουλου και Παπαβασιλείου από το φιλικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προπονητές ΟΦΗ και Εργοτέλη έβγαλαν τα δικά τους τεχνικά συμπεράσματα από το σημερινό φιλικό στο ΒΑΚ.

Από τη μια ο Νίκος Παπαδόπουλος για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, κι από την άλλη ο Νίκκι Παπαβασιλείου για την τελική ευθεία πριν την αφετηρία στην Football League.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ ανέφερε για αυτό το δυνατό «τεστ»: «Ήταν ένα φιλικό κυρίως για να κρατηθούν οι παίκτες που δεν είχαν στο τελευταίο παιχνίδι ρυθμό. Ήταν ένα καλό φιλικό, πάλι ξεκινήσαμε με κατοχή μπάλας για περίπου 30 λεπτά. Δεχθήκαμε ένα ίδιο γκολ με αυτό στην Ξάνθη και μετά για 15 λεπτά ψαχνόμαστε μέσα στο γήπεδο. Το δεύτερο ημίχρονο, νομίζω ήταν για μας μονόλογος και μείναμε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια, τη διάθεση και κυρίως από τα μικρά παιδιά που προέρχονται από την Κ19 και θέλουν προσοχή για το μέλλον».

Για την βελτίωση που είδε απέναντι στη Λαμία και τη συνέχεια πρόσθεσε: «Η ομάδα κόντρα στη Λαμία έδειξε μια βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι και στις στατικές φάσεις. Βέβαια, βελτιώνοντας αυτό χάσαμε ένα στοιχεία που είχαμε σε κάποια ματς, δηλαδή την κατοχή μπάλας. Προσπαθούμε να δουλεύουμε για να έχουμε ισορροπία σε όλο το παιχνίδι και νομίζω ότι μέρα με τη μέρα θα είμαστε καλύτεροι. Να έρθει η πρώτη μας νίκη και θα είναι όλα εντάξει».

Σε ερώτηση για την αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό ο 46χρονος τεχνικός δε θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο: «Μόνο στα αγωνιστικά θέλω να αναφερθώ, για τα διοικητικά δε θέλω να σχολιάσω. Για μας η δουλειά μας είναι μέσα στο γήπεδο και να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Καταλαβαίνω, ότι δεν έχουμε ξεκινήσει καλά, όμως πιστεύω στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά».

Από την πλευρά του ο Νίκκι Παπαβασιλείου υπογράμμισε: «Πραγματικά παιχνίδια σ’ αυτό μας κάνουν καλό, γιατί παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα της Σούπερ Λίγκας. Σε αυτούς τους αγώνες μπορούμε να δούμε που είμαστε σαν ομάδα και νομίζω ότι για 65 λεπτά δείξαμε πολύ καλά στοιχεία. Έχει μεγάλη σημασία για μας να πιστέψουμε σε αυτό που κάνουμε, στο παιχνίδι μας και στη φιλοσοφία που έχουμε σαν ομάδα. Θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, κάναμε και ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον Πλατανιά, που ήταν ανταγωνιστικό. Είμαστε έτοιμοι για να αρχίσουμε στο πρωτάθλημα, ενώ θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα ακόμη φιλικό».

Ερωτηθείς για τον ΟΦΗ, από τον οποίο έχει περάσει ως παίκτης και προπονητής, ο έμπειρος τεχνικός του Εργοτέλη ανέφερε: «Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα, με αξιόλογους παίκτες. Σίγουρα στις έξι πρώτες αγωνιστικές δεν πήρε τους βαθμούς που θα ήθελε, όμως η ψυχολογία στο ποδόσφαιρο έχει μεγάλη σημασία. Με ένα καλό αποτέλεσμα, πιστεύω ότι θα βρει το δρόμο του. Επίσης, νομίζω ότι με την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό και τα παιδιά που είναι αυτή τη στιγμή στην ομάδα, ο κόσμος να περιμένει κάτι καλό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News