Με νίκη ξεκίνησε ο Ηρακλής στο Κύπελλο, 0-3 την Θύελλα Καμαρίου

Ποδόσφαιρο
Με νίκη ξεκίνησε ο Ηρακλής στο Κύπελλο, 0-3 την Θύελλα Καμαρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, ο Ηρακλής πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Θύελλας Καμαρίου, επικρατώντας 0-3 για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι γηπεδούχοι αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο στο πρώτο ημίχρονο, απειλώντας τον Ηρακλή κυρίως από στατικές φάσεις, με τον Βοσνιάδη να χρειάζεται σε δύο περιπτώσεις να αποσοβήσει τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες, με τον Ηρακλή να συνεχίζει να «πατάει» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ότι δεν κατάφεραν να κάνουν οι «κυανόλευκοι» στο πρώτο μέρος, το έκαναν στο 58ο λεπτό με τον Ζιαμπάρη. Μετά από μια εκτέλεση φάουλ, ο Κλέιτον κράτησε τη μπάλα εντός περιοχής, έκανε τη σέντρα για τον Ζιαμπάρη ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 0-1 για τον Ηρακλή.

Η αναμέτρηση συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με τους Θεσσαλονικείς να έχουν τόσο την κατοχή, όσο και τις ευκαιρίες. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 91ο λεπτό με τον Παναγιωτούδη, ο οποίος είχε περάσει στο 87΄ στην αναμέτρηση αντικαθιστώντας τον Ρόβα.

Οι «κυανόλευκοι» ωστόσο δεν επαναπαύτηκαν και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σίλβα Κλέιτον νικάει τον Ανδριόλα και διαμορφώνει το τελικό 0-3.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης): Ανδριόλας, Σπανός, Γελαδάρης, Μαντούσης (73' Σ. Φύτρος), Ρέτζος, Φίλων, Ερρίκος, Σιμιτσής, Ζανελάρης, Φύτρος Μ. (70' Δαβιλάς), Μαυρομάτης.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Π.Βοσνίαδης, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Κουτρουμάνος (58' Κουκόλης), Κανακούδης (29' Γεωργίου), Μουμίν, Μενδρινός, Κλέιτον, Πασάς, Χασομέρης, Ρόβας (85' Παναγιωτούδης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News