Ημέρα Κυπέλλου για Ηρόδοτο, με Απόλλωνα Πόντου στο Παγκρήτιο

Ποδόσφαιρο
Ημέρα Κυπέλλου για Ηρόδοτο, με Απόλλωνα Πόντου στο Παγκρήτιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια κρίσιμη συνέλευση για το μέλλον του Ηροδότου είχε συγκαλέσει χθες η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη, υπό την προεδρία του κ. Παναγιώτη, για να γίνει μια πλήρης ενημέρωση γύρω από τα τεκταινόμενα στο σύλλογο.

Το παρών έδωσαν στελέχη του Ηροδότου, όπως επίσης και πολιτικοί φορείς. Γενικότερα εκφράζεται κλίμα συσπείρωσης προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League. Η περίπτωση της εμπλοκής Τσάλου για την κάλυψη ενός μεγάλου ποσού στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ παραμένει ανοιχτή, ωστόσο μέχρι την Παρασκευή θα πρέπει να υπάρξουν οριστικές απαντήσεις. Παράλληλα, στον Ηρόδοτο κρατούν ανοιχτές τις εναλλακτικές λύσεις και πιθανότατα την Κυριακή θα γίνει συνάντηση με ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν στο ενδεχόμενο πολυμετοχικότητας.

Με το μυαλό σε αυτά τα ανοιχτά ζητήματα για το μέλλον της ομάδας, υπάρχει σήμερα στις 16:30 (Cosmotesports) στο Παγκρήτιο Στάδιο η αναμέτρηση του Ηροδότου με τον Απόλλωνα Πόντου για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Χθες ο Μανώλης Παπαματθαιάκης προπόνησε τους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο του Παγκρητίου ενώ υπολογίζει τους Γιαλούση, Κασμερίδη λόγω καρτών και τον τραυματία Αργκιλέσι, ενώ αμφίβολος είναι ο Κονέ, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων. Στον Ηρόδοτο καλούν τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να παρακολουθήσει στο Παγκρήτιο το πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι στο Ηράκλειο…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News