Ποδόσφαιρο

Οι οργανωμένοι του ΟΦΗ λένε "ναι" στη μετακίνηση των φιλάθλων

Θετικοί στην μετακίνηση οργανωμένων οπαδών στα γήπεδα είναι οι οπαδοί του ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση των "Snakes" αναφέρει: 

"Θέλουμε να απαντήσουμε στην Αστυνομία πως ουδέποτε οι οπαδοί του ΟΦΗ τηλεφώνησαν στην ΠΑΕ απειλώντας για επεισόδια. Η λέξη «χαφιές» αντικατοπτρίζει άτομα που προσπαθούν να θίξουν, να προσβάλουν και να ξεφτιλίσουν το οπαδικό κίνημα του ΟΦΗ στα μάτια τον οπαδών της Ελλάδας και όχι μόνο.

Για εμάς η λέξη οπαδός είναι κάτι ιερό στηρίζοντας μέχρι τέλους τις μετακινήσεις των οπαδών όλων των ομάδων σε όλη την Ελλάδα.

Δεν είμαστε φίλοι με κανέναν, δεν γουστάρουμε κανέναν – είμαστε μόνο ΟΦΗ.

Όμως σεβόμαστε εκείνον που έχει την ίδια τρέλα με εμάς και κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα για να δει από κοντά την καψούρα του.

Δεν είμαστε μπαχαλάκηδες, είμαστε μάγκες Ομιλίτες οπαδοί.

Η εποχή των παγετώνων τελείωσε και ο άνθρωπος εξελίσσεται. Η δημοκρατία βασιλεύει και η μετακίνηση οπαδών είναι δημοκρατικό δικαίωμα.

Δεν έχετε λοιπόν κανένα δικαίωμα να μην σέβεστε και να παίρνετε δικτατορικές αποφάσεις.

Είναι δυνατόν να απαγορεύεται η μετακίνηση Ελλήνων πολιτών σε μια δημοκρατική χώρα;", αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση και καταλήγει:

"Θέλουμε επίσης να ξεκαθαρίσουμε πως δεν είμαστε υποχείριο καμίας ΠΑΕ,  το γήπεδο μας είναι φιλοξενούμενοι οι οπαδοί όλων των ομάδων αρκεί να υπάρχει σεβασμός στην πόλη μας, την ομάδα μας και σε εμάς τους ίδιους".

Σχόλια