ΟΦΙ-ΑΟΧ/Κισσαμικός το σημερινό κρητικό ντέρμπι για το Κύπελλο

Ποδόσφαιρο
ΟΦΙ-ΑΟΧ/Κισσαμικός το σημερινό κρητικό ντέρμπι για το Κύπελλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυλαία των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας ανοίγει σήμερα και σίγουρα το κρητικό ενδιαφέρον εστιάζεται στο Παγκρήτιο Στάδιο, εκεί όπου θα τεθούν αντιμέτωποι ο τυπικά γηπεδούχος ΟΦ Ιεράπετρας και ο ΑΟΧ/Κισσαμικός.

Αυτό είναι το δεύτερο ματς που δίνει ο ΟΦΙ ως γηπεδούχος στο Παγκρήτιο για το Κύπελλο, έχοντας προηγηθεί το νοκ-άουτ ματς με την ΑΕ Καραϊσκάκης και η νίκη με 1-0 που του χάρισε την πρόκριση στους ομίλους.

Το δυσάρεστο για τον προπονητή του ΟΦΙ Γιάννη Μάγγο είναι ότι ο χρυσός σκόρερ εκείνης της αναμέτρησης, ο Στέφανος Μαρτάκης, δεν θα είναι στη διάθεσή του λόγω τραυματισμού στη γάμπα, ενώ απόντες θα είναι και οι Πυθαρούλης Γ., Πρίφτης.

Η αποστολή του ΟΦΙ για το παιχνίδι με τον ΑΟΧ Κισσαμικό περιλαμβάνει 22 ποδοσφαιριστές και σήμερα στο γήπεδο θα βγει η 18αδα: Μπέγκο, Παναγιώτης, Πάλι, Κόλεφ, Κωνσταντίνου, Πυθαρούλης Στ., Τζελέπης, Γουργιώτης, Κορομηλάς, Μούτσα, Πότσι, Γιουκούδης, Μηνάς, Καλημέρης, Γκίκας, Γκέκας, Μίγγας, Αναστασόπουλος, Δερμιτζάκης, Χύσι, Παπαδόπουλος, Τοπούζης.

Όσον αφορά τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες το πρωί και ο Γιώργος Πετράκης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Σελινιωτάκη και Καραγιάννη.

Στην αποστολή, που αναχωρεί το απόγευμα για το Ηράκλειο, συμπεριλήφθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Γρηγορόπουλος, Αρναούτογλου, Σισέ, Τόλι, Ζιούλης, Φαζός, Γκίνη, Καντιμά, Σιμόν, Σάλιακας, Βρεττός, Αρναρέλλης, Αποστολόπουλος, Ρίσκι, Νικολούδης, Μαλόνγκα.

Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο Κάτοικος (Αθηνών) ενώ βοηθοί του ορίστηκαν από το Ηράκλειο οι Στάθης Γαρεφαλάκης και Αντώνης Δασκαλάκης με 4ο τον Γιώργο Πατεμτζή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News