Το "βάρος της φανέλας" και τα "ονόματα"...

Ποδόσφαιρο
Το "βάρος της φανέλας" και τα "ονόματα"...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλές φορές μιλώντας για ποδόσφαιρο κάνουμε λόγο για το "βάρος της φανέλας" και το αν ο τάδε ή ο δείνα ποδοσφαιριστής μπορεί να το σηκώσει! Δεν ανοίγουμε σήμερα αυτή τη συζήτηση με αφορμή μόνο τη σημερινή βαριά ήττα του ΟΦΗ στην Ξάνθη...

Σίγουρα έχουμε άποψη-προσωπική-και δεν διστάζουμε να την γράψουμε. Προσωπικά πιστεύω λοιπόν πως έχει φανεί πως ο ΟΦΗ έχει κάποιους παίκτες που...δυσκολεύονται να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του και παλεύουν να το αποδείξουν αλλά και κάποιους που έχουν τη δυνατότητα και θα το δείξουν στη συνέχεια! Άποψή μου είναι πως με το βάρος της φανέλας... πας μέχρι ένα σημείο! Θα μου πείτε δες τον Παναθηναϊκό, παίζει με...αυτή και τα παιδάκια γιγαντώνονται! Θα σας απαντήσω με μια παλια αθλητική φράση που την έχω πάντα στο μυαλό μου: "Τον κολυμβητή να τον βλέπεις όταν βγαίνει και όταν μπαίνει!"

Βέβαια στο εξωτερικό υπάρχουν άλλα δεδομένα. Εκεί το βάρος της φανέλας μετράει περισσότερο, ειδικά όταν μιλάμε για μεγέθη σαν αυτό της Ρεάλ Μαδρίτης, της Λίβερπουλ, της Γιουβέντους και κάποιων άλλων συλλόγων. Είδατε ότι η Ρεάλ μπορεί να ρίχνει...τριάρες σε ομάδες σαν την Ρόμα, ακόμα και χωρίς Ρονάλντο αλλά και χωρίς ηχηρό όνομα αντικαταστάτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News