Ιστορική πρόκριση για ΟΦ Ιεράπετρας

Ποδόσφαιρο
Ιστορική πρόκριση για ΟΦ Ιεράπετρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έγραψε ιστορία σήμερα ο ΟΦ Ιεράπετρας παίζοντας ως γηπεδούχος στο Παγκρήτιο και έχοντας πολύ κόσμο στο πλευρό του, επικρατώντας με 1-0 της ΑΕ Καραϊσκάκης και παίρνοντας την πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας. Έτσι αν και ομάδα Γ’ Εθνικής θα τεθεί αντιμέτωπος στην επόμενη φάση με ομάδες της Super League!

Oι Κυπελλούχοι Λασιθίου αιφνιδίασαν την ομάδα της Άρτας και προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό. Σε αντεπίθεση ο Τοπούζης πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και έβγαλε κάθετα στον Μαρτσάκη που από δεξιά πάτησε περιοχή και με διαγώνιο σουτ σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και την πρόκριση. Γενικότερα ο ΟΦΙ είχε περισσότερο πάθος στο παιχνίδι του, άντεξε στο τέλος την πίεση της φιλοξενούμενης ομάδας και πήρε την ιστορική πρόκριση.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Αναστασόπουλος, Μίγγας, Κορομηλάς, Πότσι, Μπλέντι Μούτσα, Καλημέρης (74’ Χίσι), Τοπούζης, Μ. Παπαδόπουλος, Πυθαρούλης (79’ Τζελέπης), Μαρτσάκης (85’ Μηνάς)

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Στεφανάκος, Καραγιαννίδης, Μαχαίρας, Χούσος, Λίτσκας, Χρ. Παπαδόπουλος (79’ Άλεξιτς), Μπεκατώρος (24’ Παναγιώτου), Καπίας, Ψιάνος, Παπανίκου, Ματθαίου (57’ Κάκκο)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News