Ήττα για την ομάδα Κ19 του ΟΦΗ στο ΒΑΚ, με 2-4 από τον ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Ήττα για την ομάδα Κ19 του ΟΦΗ στο ΒΑΚ, με 2-4 από τον ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι έδωσε σήμερα η ομάδα Κ19 του ΟΦΗ, που γνώρισε την ήττα με 2-4 από τον ΠΑΟΚ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Οι Θεσσαλονικείς διαθέτουν μια δυνατή ομάδα σ’ αυτές τις ηλικίες, που διεκδικεί το πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη το συγκρότημα του Μανόλη Πατεμτζή χτίζεται σε νέες βάσεις.

Έτσι, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ οι Κρητικοί αντέδρασαν στην επανάληψη και ξαναμπήκαν στο παιχνίδι.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Γαϊτανίδης έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, ενώ στο 22’ ο Τζοβάρας κέρδισε πέναλτι από τον Κοκολογιάννη. Ο Δούμτζης ανέλαβε την εκτέλεση και σημείωσε το 0-2. Το πρώτο ημίχρονο «έκλεισε» με σκόρερ τον Τζοβάρα στο 36’, όταν με πλασέ εντός περιοχής πέτυχε το 0-3.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ «έβγαλαν» αντίδραση με το ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 50’ ο Διαμαντής έκανε χέρι εντός περιοχής και ο Κουράκης από τα 11 βήματα ήταν εύστοχος για το 1-3, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κουράκης και πάλι με ωραίο διαγώνιο πλασέ έκανε το 2-3.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την ισοφάριση, όμως οι Θεσσαλονικείς εκμεταλλεύτηκαν μια ασυνεννοησία στην άμυνα και με σκόρερ τον Γαϊτανίδη στο 61’ διαμόρφωσαν το τελικό 2-4.

ΟΦΗ (Μανόλης Πατεμτζής): Αγγελάκης, Κοκολογιάννης, Κουγιουμουτζής, Περδίκης, Μακρυδάκης (72’ λ.τ. Ζερβάκης), Δολαψάκης, Σουρνάκης, Ψαρράς (46’ Παπιομήτογλου), Νοικοκυράκης, Αζίζι, Κουράκης (74’ Καλαϊτζάκης).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Παπαδόπυολος, Λυράτζης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Τσαούσης, Τσιγγαράς (74’ Μανιώτης), Μπαλογιάννης (68’ Σαλαμούρας), Χατζηστράβος, Γαϊτανίδης, Τζοβάρας, Δούμτζης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News