Αύριο κληρώνει για το Κύπελλο Ελλάδας

Ποδόσφαιρο
Αύριο κληρώνει για το Κύπελλο Ελλάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κλήρωση της γ’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί την Παρασκευή (07/09) στις 11:00 στα γραφεία της ΕΠΟ, στην οποία θα συμμετέχουν οι 16 ερασιτεχνικές ομάδες και οι 16 ομάδες της Football League.

Το κρητικό ενδιαφέρον είναι έντονο καθώς θα συμμετέχουν από την Football League o Εργοτέλης, ο Ηρόδοτος, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός και ο Πλατανιάς και από τις ερασιτεχνικές ομάδες σίγουρα ο ΟΦ Ιεράπετρας ενώ η Επισκοπή πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παλληξουριακού.

Oι μονές αναμετρήσεις που προβλέπει η προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδος για την γ' φάση θα διεξαχθούν το σαββατοκύριακο 15 και 16 Σεπτεμβρίου ανάλογα με το πρόγραμμα που θα βγάλει η ΕΠΟ και οι ομάδες της Football League θα είναι φιλοξενούμενες. 

Ήδη έχουν διεξαχθεί δύο φάσεις στη διοργάνωση, στις οποίες συμμετείχαν οι Κυπελλούχοι των ΕΠΣ. Συγκεκριμένα από τις 53 ομάδες που είχαν δικαίωμα συμμετοχής, οι 41 επέλεξαν να το κάνουν πράξη.

Βάσει της κλήρωσης της β’ φάσης του θεσμού, άνευ αγώνα πέρασαν οι Απόλλων Παραλιμνίου, Άρης Αβάτου, Νίκη Βόλου, ΑΟ Καρδίας, Τηλυκράτης, Εθνικός Πειραιά, Ερμιονίδα, ΟΦ Ιεράπετρας, Κόρινθος 2008, Θύελλα Καμαρίου και Κιθαιρών Καπαρελλίου, ενώ αναδείχτηκαν και πέντε ζευγάρια.

Την Τετάρτη (05/09) το εισιτήριο για τη γ’ φάση πήραν οι Θεσπρωτός, Ερμής Αμυνταίου και ΑΣ Γιαννιτσά, ενώ εκκρεμούν δύο ακόμα παιχνίδια, τα οποία θα γίνουν τις προσεχείς ημέρες. Συγκεκριμένα την Κυριακή (09/09) θα διεξαχθεί Επισκοπή-Παλληξουριακός και την Τρίτη (11/09) το Αντίμαχος Kω-Αιολικός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News