Ποδόσφαιρο

Ουζουνίδης: «Έχουμε τον πρώτο λόγο, αλλά πρέπει να προσέξουμε»

Η ΑΕΚ έχει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά τη νίκη στην έδρα της Βίντι, όμως ο Μαρίνος Ουζουνίδης εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος στη συνέντευξη Τύπου.

Ο έμπειρος τεχνικός το τόνισε αυτό με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο προς όλες τις κατευθύνσεις ενόψει του αυριανού αγώνα με την Βίντι. 

«Παρά τη νίκη μας θα πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα από το πρώτο ματς. Ναι μεν έχουμε το προβάδισμα αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι», ανέφερε ο προπονητής της Ένωσης επισημαίνοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να αγωνιστεί με «σεβασμό στον αντίπαλο βέβαια αλλά και αυτοπεποίθηση πως είμαστε η ομάδα που πρέπει να περάσει», όπως τόνισε. 

Για τη διαχείριση του αγώνα από την ΑΕΚ ανέφερε: «Να μπούμε, να παίξουμε και να νικήσουμε. Η διαχείριση μπορεί να γίνει μόνος προς το τέλος, αν τα πράγματα είναι οριακά. Κανείς δεν μας εγγυάται ότι επειδή κερδίσαμε το πρώτο ματς θα περάσουμε. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ μέσα στο γήπεδο και αν τα κάνουμε αυτά νομίζω θα είμαστε εμείς που θα περάσουμε».

Όσο για τον κίνδυνο χαλάρωσης πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει στο μυαλό κανενός. Αυτή πρέπει να είναι και η νοοτροπία του κόσμου. Ότι δεν έχει τελειώσει κάτι και ότι πρέπει να βοηθήσουν τα παιδιά να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Τα παιδιά πρέπει να δώσουν το 100%. Νομίζω ότι παρά τη νίκη μας θα πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα από το πρώτο ματς. Ναι μεν έχουμε το προβάδισμα αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι»

Για τα λάθη που πρέπει να αποφευχθούν επισήμανε: «Μπορεί να είναι η χαλάρωση που δείξαμε μετά το 2-0. Κάναμε και αρκετά λάθη πριν το 2-0 όμως. Μπορούμε να γίνουμε αρκετά καλύτεροι, τώρα έχουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι και η νοοτροπία μας πρέπει να είναι να μπούμε μέσα και να κερδίσουμε. Με σεβασμό στον αντίπαλο βέβαια αλλά και αυτοπεποίθηση πως είμαστε η ομάδα που πρέπει να περάσει».

Για την πίεση που μπορεί να έχει η «Ένωση»: «Ο αντίπαλος είναι λογικό να μην έχει πολύ πίεση, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και αν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και μαζί με τον κόσμο μας θα πάνε τα πράγματα καλά. Πρέπει να διαχειριστούμε καλά το ματς, να είμαστε συγκεντρωμένοι και αν κάτι δεν πάει καλά να είμαστε ήρεμοι».

Σχόλια