Παπαδόπουλος: Πρώτος στόχος να βγουν παιδιά από τα τμήματα υποδομής

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: Πρώτος στόχος να βγουν παιδιά από τα τμήματα υποδομής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιδιαίτερη αναφορά στα παιδιά των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ έκανε ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το τέλος του φιλικού αγώνα ΟΦΗ-Εργοτέλης!

Συγκεκριμένα στην τοποθέτησή του είπε: "Έχω πει ότι θα προωθώ παιδιά από τα τμήματα υποδομής και καλώς εχόντων των πραγμάτων την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν και 4 επαγγελματίες.

Για να προωθηθούν αυτά τα παιδιά χρειάζεται δουλειά και η δουλειά αυτή πρέπει να γίνει μέσα σε τριετές πλάνο, αφού δεν είναι εύκολο να παίξει ένας παίκτης από τη μια μέρα στην άλλη. Πρώτος μου στόχος είναι αυτός. Να βγουν παιδιά από τα τμήματα υποδομής."

Όσον αφορά στους δανεικούς παίκτες, σχολίασε: "Καταλαβαίνω τον κόσμο, γιατί αυτός μαζί με τη διοίκηση βοηθάνε την ομάδα. Εάν, όμως, είχαμε τη δυνατότητα ν’ αγοράζαμε παίκτες θα το κάναμε. Δεν τον κάνουμε και δεν ξεφεύγουμε από το μπάτζετ, αλλά προσπαθούμε να το μειώσουμε, παίρνοντας παίκτες καλούς, που θα μας βοηθήσουν.Κοιτάζω πάντα το συμφέρον του ΟΦΗ, τον αγαπάω τον ΟΦΗ και το’ χω δείξει και θα προσπαθώ πάντα για το καλύτερο".

Όσο για το φιλικό με τον Εργοτέλη και το καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο Παπαδόπουλος δεν έκρυψε πως δεν του άρεσε η εικόνα της ομάδας του...

"Στο τελευταίο μας φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, θα έλεγα ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δεν ήμασταν καλοί. Δεν είχαμε καλή εικόνα. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, που είχαμε αρκετά προβλήματα.Εκτός από το τελευταίο 25λεπτο, που θα έλεγα ότι ανεβάσαμε λίγο το ρυθμό μας, είχαμε ένταση στο παιχνίδι μας, κατοχή της μπάλας και μας άρεζε αυτό που είδαμε. Σίγουρα κάποιους τους ανησύχησε αυτό που είδαν, αλλά επειδή εγώ ξέρω την ομάδα, ξέρω τι έχει κάνει σε όλα τα φιλικά, ίσως ήταν και κάτι που σήμερα ήθελα να γίνει! Η ομάδα θα είναι έτοιμη, για την πρώτη αγωνιστική. Δεν προβληματίζομαι"!

Όταν κλήθηκε όμως να σχολιάσει τον δανεισμό Μιχόγεβιτς από τον ΠΑΟΚ είχε... το δικό του ξέσπασμα: «Θα αναφερθώ και στο όνομα του παίκτη, που θα έρθει, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Έχω ακούσει πολλά τον τελευταίο καιρό. Μου δίνετε πάσα για πω μερικά πράγματα που θέλω. 'Εχω ακούσει ότι ο Παπαδόπουλος, ξεφεύγει από το μπάτζετ. Εχω ακούσει ότι ο Παπαδόπουλος δεν βάζει πλάτη για την ομάδα. Έχω ακούσει ότι ο Παπαδόπουλος δεν προωθεί παιδιά από την ομάδα. Για το μπάτζετ, θα πω ότι έχουμε ίσως το χαμηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας. Και μετά τα τελευταία γεγονότα, που έχουν γίνει σίγουρα είναι το μικρότερο μπάτζετ. Αν ήθελα να ξεφύγει το μπάτζετ, θα έκανα τρία χρόνια συμβόλαιο και όχι ένα. Και το έκανα για να βοηθήσω την ομάδα οικονομικά και εγώ και οι συνεργάτες μου."

                          Ο Άγγελος Οικονόμου

O μέσος του ΟΦΗ Αγγελος Οικονόμου, μετά τη φιλική νίκη με 2-1 επι του Εργοτέλη σχολίασε:

"Άλλη μια νίκη για μας. Ηταν η τελευταία πρόβα, μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Είμαστε ευχαριστημένοι. Είναι πολύ σημαντικό ότι δεν τραυματίστηκε κανένας παίκτης σε αυτό το παιχνίδι. Εχουμε μια εβδομάδα χρόνο, ώστε να προετοιμαστούμε 100%. Ηταν πολύ ωραίο το συναίσθημα να παίξουμε στο γήπεδο μας.

Θα είμαστε πανέτοιμοι σε μια εβδομάδα, στην πρώτη αγωνιστική".

Για την δική του παρουσία ο Οικονόμου είπε: «Είμαι σε καλή κατάσταση. Σιγά-σιγά βρίσκω και εγώ τους ρυθμούς μου. Θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα. Προσωπικά , νοιώθω πολύ καλά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News