Άσφαιρος με Λεγκανές ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Άσφαιρος με Λεγκανές ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αποψινό φιλικό με την Λεγκανές ήταν πρόβα τζενεράλε για τον Ολυμπιακό ενόψει της πρώτης ευρωπαϊκής μάχης με την Λουκέρνη αλλά μάλλον το 0-0 και η εικόνα των «ερυθρόλευκων» προβλημάτισε.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στερήθηκε φαντασίας, είχε λίγες καλές στιγμές και το 0-0 απέναντι στην πολύ αμυντικογενή Λεγανές ήρθε πολύ φυσιολογική, σε μία φιλική αναμέτρηση με λίγες καλές στιγμές.

Στην μέτρια εικόνα ήρθαν να προστεθούν και οι άδειες εξέδρες στο «Καραϊσκάκης», με τον Ολυμπιακό να έχει μία αξιόλογη φάση στο α’ ημίχρονο με τον Φορτούνη ενώ στην επανάληψη τα πράγματα ήταν ακόμα πιο νωθρά, λόγω και των πολλών αλλαγών.

Οι δύο πιο αξιοπρόσεχτες στιγμές που ξύπνησαν την εξέδρα ήταν η αντικατάσταση του Σιόβα (τιμήθηκε πριν το ματς) και η επανεμφάνιση (στις καθυστερήσεις) του Βασίλη Τοροσίδη, όπου υπήρξε ζεστό χειροκρότημα.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Δημήτρης Μάνος, φουντώνοντας έτσι τα σενάρια περί δανεισμού του από τους «ερυθρόλευκους».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Μιράντα (92’ Τοροσίδης), Βούκοβιτς (80’ Σισέ), Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ποντένσε (85’ Χατζισαφί), Χριστοδουλόπουλος (67’ Βρουσάι), Φορτούνης (85’ Φετφατζίδης), Γκερέρο (85’ Ανσαριφάρντ).

ΛΕΓKΑΝΕΣ (Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο): Σεράντες, Χουανφράν, Σιόβας (85’ Ουνάι), Εζέκιελ, Ραούλ Γκαρσία, Γκουμπάου, Γκαρσία (72’ Οχέδα), Ελ-Ζαρ (72’ Άβιλες), Ρολάν (46’ Σϊλβα), Καρίγιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News