Το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Κριθινάκη

Ποδόσφαιρο
Το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Κριθινάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε σήμερα στο χωριό Παναγιά Πεδιάδος η κηδεία του Γιάννη Κριθινάκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 53 ετών, νικημένος από την επάρατη νόσο.

Για την απώλεια του παλαίμαχου διαιτητή και παρατηρητή του Ηρακλείου συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν η ΚΕΔ/ΕΠΟ, η ΠΑΕ ΟΦΗ και ο ΠΟΑ:

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ

"Η ΚΕΔ/ΕΠΟ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος διαιτητή και παρατηρητή, Γιάννη Κριθινάκη. Ο Γιάννης Κριθινάκης υπήρξε ένας άνθρωπος με αρχές και διακρίθηκε για το ήθος, την αξιοπρέπεια και την εργατικότητά του. Η πορεία του στη διαιτησία θα μείνει στη μνήμη των συναδέλφων του".

Η ΠΑΕ ΟΦΗ

"Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον πρόωρο χαμό του Ηρακλειώτη πρώην διαιτητή και παρατηρητή διαιτησίας, Γιάννη Κριθινάκη. Ο εκλιπών υπηρέτησε με ήθος και αξιοπρέπεια την διαιτησία. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του".

Ο ΠΟΑ

"Ο ΠΟΑ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Κριθινάκη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή σκορπώντας θλίψη. Ήταν επί σειρά ετών διακεκριμένος διαιτητής και ο θάνατός του είναι τεράστια απώλεια για τον αθλητικό κόσμο και την κοινωνία της Κρήτης"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News