Έπαιξαν μπάλα για τον Αλέξανδρο!

Ποδόσφαιρο
Έπαιξαν μπάλα για τον Αλέξανδρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γέμισε αγάπη και ανθρωπιά την Τετάρτη το γήπεδο του ΠΟΑ, εκεί όπου γνωστά ονόματα του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου αλλά και παλιοί παίκτες του Κεραυνού έπαιξαν ποδόσφαιρο για ιερό σκοπό.

Η πρωτοβουλία των παλιών παικτών του Κεραυνού ήταν για να στηρίξουν τον παλιό τους συμπαίκτη Αλέξανδρο Αλεξάκη που δίνει μεγάλο αγώνα μετά το σοβαρό ατύχημα που υπέστη σε αγώνα μότο κρος και υπήρξε αρκετός κόσμος που ανταποκρίθηκε στον ιερό σκοπό της φιλικής αναμέτρησης.

Ο Κεραυνός αντιμετώπισε μία ομάδα επιλέκτων ποδοσφαιριστών του Ηρακλείου, στην οποία συμμετείχαν οι Νίκος Νιόπλιας, Τάσος Τριανταφύλλου, Μηνάς Πίτσος, Γιώργος Φινοκαλιώτης, Αντώνης Αποστολάκης κ.α.

Ανακοίνωση στήριξης από ΠΟΑ

Συγκινητική ήταν η στήριξη του κόσμου στο φιλικό της ομάδας του Κεραυνού με τους Επιλέκτους Ηρακλείου στο γήπεδο του Ατσαλένιου, για τον Αλέξανδρο Αλεξάκη. Το Δ.Σ. του ΠΟΑ στήριξε έμπρακτα την οικογένεια του Αλέξανδρου, ο οποίος συνεχίζει και δίνει τον προσωπικό του αγώνα μετά το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε. Τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένειά του ευχόμαστε δύναμη στο δύσκολο δρόμο που έχουν να διαβούν και γρήγορη αποκατάσταση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News