Απόψε το φιλικό για την ενίσχυση του Αλέξανδρου

Ποδόσφαιρο
Απόψε το φιλικό για την ενίσχυση του Αλέξανδρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη δική του μάχη δίνει τους τελευταίους μήνες ο Αλέξανδρος Αλεξάκης διανύοντας μια σοβαρή περιπέτεια υγείας, μετά τα τραύματα που του άφησε το ατύχημα με τη μηχανή του στον 6ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross.

Το ταλαντούχο και χαμογελαστό παιδί είναι γιος του παλαίμαχου τερματοφύλακα Γιώργου Αλεξάκη ενώ και ο ίδιος μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο στον ΠΟΑ, με την περιπέτειά του να έχει συγκινήσει άπαντες. Ο αγώνας που δίνει ο ίδιος, η οικογένειά του και οι φίλοι του είναι συγκινητικός και σε αυτό το πλαίσιο όλοι θα δείξουν την αγάπη τους και τη στήριξή τους προς εκείνον απόψε στις 8 το βράδυ στο Ατσαλένιο.

Εκεί, φίλοι του Αλέξανδρου και παλιοί συμπαίκτες του στον ΠΟΑ, οι οποίοι απάρτιζαν και την ομάδα του Κεραυνού περίπου μια δεκαετία πριν, θα αγωνιστούν με αντίπαλο την ομάδα Επίλεκτων Ηρακλείου των Νίκου Νιόπλια, Γιάννη Νικηφόρου, Μανόλη Καινουργιάκη, Τάσου Τριανταφύλλου, Κώστα Σταυρακάκη, Κώστα Αργέντη, Δημήτρη Καλογιαννάκη, Μπάμπη Μαρκάκη και πολλών ακόμα σημαντικών ονομάτων του ηρακλειώτικου και όχι μόνο ποδοσφαίρου.

Σκοπός όλων είναι να ενισχύσουν τον αγώνα του καλού τους φίλου και παράλληλα να του δώσουν περισσότερη δύναμη και ώθηση για την συνέχεια, καθώς δίνει μια δύσκολη, χρονοβόρα και ιδιαίτερα δαπανηρή μάχη για να επιστρέψει δυνατός και πάλι δίπλα στους δικούς τους ανθρώπους.

Οι διοργανωτές του φιλικού προσκαλούν άπαντες το βράδυ στο Ατσαλένιο, προκειμένου να στηρίξουν όλοι αυτήν την προσπάθεια και οικονομικά όσο μπορεί ο καθένας μας. Δεν πρέπει να λείψει κανείς!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News