Παπάζογλου: «Ο ΟΦΗ πρέπει να πρωταγωνιστεί»

Ποδόσφαιρο
Παπάζογλου: «Ο ΟΦΗ πρέπει να πρωταγωνιστεί»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Καρπενήσι βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, ο έμπειρος αμυντικός Τάσος Παπάζογλου.

Μετά τις υπογραφές στο νέο του συμβόλαιο, ο Έλληνας άσος αναχώρησε για το προπονητικό κέντρο στην πόλη της Ευρυτανίας, όπου θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Στις πρώτες του δηλώσεις μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ, μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη. Μιλάμε εδώ και ένα μήνα και χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος, που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα».

Για τη νέα του ομάδα επισήμανε: «Η ομάδα έχει καλό υλικό, καλή βάση από πέρσι, έχει Έλληνες παίκτες που ξέρουν την κατηγορία. Έχει ένα αξιόλογο προπονητή, που έβγαλε την ομάδα από τα δύσκολα και γενικά έχει όλες τις προϋποθέσεις, για να κάνει μια πολύ καλή σεζόν. Έχω πολύ καλή εικόνα για την ομάδα, για αυτό και επέλεξα να έρθω εδώ. Η θέση του ΟΦΗ είναι στην Σούπερ Λίγκα και να πρωταγωνιστεί».

Όσο για την… πίεση από φίλους του στο Ηράκλειο για να πει το «ναι» πρόσθεσε: «Όλο αυτόν τον καιρό, αρκετοί φίλοι μου από το Ηράκλειο, μου έλεγαν να έρθω στον ΟΦΗ. Ένας από αυτούς είναι ο Δημήτρης Καμπριάνης, φίλος του ΟΦΗ, στον οποίο θέλω να κάνω αν μου επιτρέπετε ειδική αναφορά, γιατί ήταν ένας από αυτούς που σε καθημερινή βάση με πίεζε με την καλή έννοια, να έρθω στην ομάδα».

Κλείνοντας, έστειλε το μήνυμα του στους φίλους του ΟΦΗ λέγοντας: «Ξέρω την αγάπη του για την ομάδα και το πόσο θέλει να την ξαναδεί ψηλά. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News