Ποδόσφαιρο

Υπεύθυνος δικτύου Κρήτης της ESFA ο Χάρης Καφετζόπουλος

Μια πολύ σημαντική προπονητική συνεργασία που έχει ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες για τον Χάρη Καφετζόπουλο, αποκτά νέους ορίζοντες.

Μετά το camp της Mainz που έγινε στο Ηράκλειο και στο οποίο ο νεαρός τεχνικός είχε σοβαρή υπευθυνότητα σε όλα τα επίπεδα της διοργάνωσης, τώρα συμφώνησε ώστε να αναλάβει περιφερειακός τεχνικός διευθυντής ανάπτυξης των ακαδημιών που εντάσσονται στο δίκτυο της Euro Sports Football Activities (ESFA) στην Κρήτη και σε κοντινά νησιά.

Το όραμα που ξεκινά είναι να δημιουργηθεί μία κεντρική ακαδημία που θα αποτελεί την elite για να συγκεντρώσει τους καλύτερους αθλητές στην Κρήτη και ουσιαστικά θα είναι ένα στάδιο πριν φύγουν για το εξωτερικό.

Όλα θα ξεκινήσουν από τη δημιουργία μίας ακαδημίας σε κάθε νομό της Κρήτης με τις επαφές του Χάρη Καφετζόπουλου με ακαδημίες να έχουν ήδη προχωρήσει για την υλοποίηση του project.

Στo πλαίσιo αυτής της νέας προσπάθειας είναι η λειτουργία των σχολών στα πρότυπα που απαιτούνται, με εξειδικευμένους προπονητές, οι οποίοι θα έχουν λάβει την απαραίτητη εκπαίδευση στη Γερμανία.

Μάλιστα ο Χάρης Καφετζόπουλος θα αναχωρήσει για Γερμανία για εκπαίδευση σε Καρλσρούη και Ντάρμσταντ '98 από 7 έως 14 Αυγούστου και πιθανόν θα βρίσκονται και άλλοι προπονητές από την Κρήτη μαζί του.

Επίσης προγραμματίζεται ταξίδι από 28 Αυγούστου μέχρι 3 Σεπτεμβρίου, με το νεαρό προπονητή να συνοδεύει στη Γερμανία το γκρουπ των παιδιών που επιλέχτηκαν από το camp της Mainz.

Σε δήλωσή του για τη συνεργασία του με την ESFΑ και τον Αργύρη Κρεμίτσα, ο Χάρης Καφετζόπουλος τόνισε τα εξής: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κρεμίτσα για την ευκαιρία που μου δίνεται. Προσωπικά αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω, να ασχολούμαι με την εκπαίδευση παιδιών και θα προσπαθήσω να τον βγάλω ασπροπρόσωπο. Στόχος μας είναι να εξελίξουμε τα παιδιά μας και να ανοίξουν για εκείνα πόρτες για ομάδες του εξωτερικού".

Από την πλευρά του εκ μέρους της ESFA ο κ. Κρεμίτσας δήλωσε: "Νιώθω τυχερός γιατί η παρουσία της Euro Sports Football Activities στην Κρήτη δεν φέρνει στο προσκήνιο μόνο ταλέντα αλλά και προπονητές και εξαιρετικούς ανθρώπους. Ένας από αυτούς είναι ο Χάρης Καφετζόπουλος, με τον οποίο έχει χτιστεί αμοιβαία εμπιστοσύνη για τις επόμενες κινήσεις της ESFA στο νησί. Ευελπιστούμε ότι τα πρώτα βήματα που έχουν γίνει σύντομα θα γιγαντωθούν και θα υπάρξουν σημαντικά αποτελέσματα".

Σχόλια