Τελικές διεργασίες στον Ηρόδοτο για την αυριανή γενική συνέλευση

Ποδόσφαιρο
Τελικές διεργασίες στον Ηρόδοτο για την αυριανή γενική συνέλευση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυριανή κρίσιμη Γενική Συνέλευση του Ηροδότου βρίσκεται προ των πυλών και στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού «τρέχουν» για τις εξελίξεις αναφορικά με την επόμενη μέρα του συλλόγου που θα τον βρει στη Football League.

Τόσο ο Στέλιος Σωκιανός, όσο και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας συνεχίζουν τις επαφές τους, χωρίς όμως να υπάρχει προς στιγμήν χειροπιαστό ενδιαφέρον από ανθρώπους που θέλουν να συμμετάσχουν στην επόμενη μέρα του συλλόγου, έπειτα από την απόσυρση από την πλευρά του Αντώνη Παπαδάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες φιλολογικό ενδιαφέρον φαίνεται να υπάρχει από το εξωτερικό, χωρίς όμως να έχουν πραγματοποιηθεί επαφές με τον Στέλιο Σωκιανό. Πάντως, αύριο αναμένεται να ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα στην ετήσια Γενική Συνέλευση, όπου οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος επιθυμεί να αναλάβει τη σύσταση ΠΑΕ μπορεί να καταθέσει τις προτάσεις του. Ωστόσο, αν δεν υπάρξει κανείς, τότε τα πράγματα θα περιπλέξουν για τα καλά…

Από κει και πέρα, την απόφαση για τον Αστέρα Αμαλιάδας περίμεναν στον Ηρόδοτο χθες, ωστόσο αυτή δε βγήκε, με την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ να αναμένεται να την ανακοινώσει, εκτός απροόπτου, σήμερα, στην έφεση που είχε καταθέσει η ομάδα της Αμαλιάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News