Χαμόγελα στην πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ ενόψει Σούπερ Λίγκας

Ποδόσφαιρο
Χαμόγελα στην πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ ενόψει Σούπερ Λίγκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστροφή στο γήπεδο για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, καθώς σήμερα έγινε στο ανανεωμένο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά.

Τα μέλη του τεχνικού τιμ υποδέχθηκαν τους ποδοσφαιριστές, ενώ τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν, καθώς η νέα χρονιά θα βρει ξανά την ομάδα του Ηρακλείου στην Σούπερ Λίγκα.

Η «ανοιχτή» πρώτη προπόνηση για τον κόσμο της ομάδας, θα γίνει στις 9 Ιουλίου στο Γεντί Κουλέ (6 μ.μ.), με παρόντα τα περισσότερα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Το πρώτο ραντεβού για τον ΟΦΗ της νέας περιόδου είχε αρκετούς δικαιολογημένους απόντες, καθώς για διάφορους λόγους, θα χρειαστεί να βρίσκονται τις επόμενες ημέρες στο Ηράκλειο, οι Πλατέλλας, Κομεσίδης, Βουό, Κυριακίδης, Ποτουρίδης, Νέιρα.

Στην πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ, από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα το «παρών» έδωσαν οι Κοροβέσης, Σωτηρίου και Δεληγιαννίδης.

Πριν την «πρώτη» συγκέντρωση ο Νίκος Παπαδόπουλος  ευχήθηκε μια χρονιά με υγεία, ενώ καλωσόρισε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας μέχρι το τέλος της εβδομάδας, οι παίκτες θα περάσουν ανα γκρούπ εργομετρικά, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει τις αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας,  του ΟΦΗ θα γίνει στο Βαρδινογιάννειο  αθλητικό κέντρο, μέχρι τις 18 Ιουλίου, όταν και ο ΟΦΗ θα μεταβεί στο Καρπενήσι, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 29 του ίδιου μήνα.

Εκεί θα δώσει και τρία φιλικά παιχνίδια με τον Απόλλωνα Σμύρνης (21/7), τη Λάρισα (25/7) και την Παναχαική (28/7).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News