Ποδόσφαιρο

Τρία ταλέντα μέσω ESFA υπέγραψαν σε γερμανικές ομάδες!

Το δικό τους ποδοσφαιρικό όνειρο κάνουν πραγματικότητα τρία ταλέντα από την Ελλάδα καθώς υπέγραψαν συμβόλαια στην γερμανική Tus Koblenz

Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Καρακώστα, Νικόλαο Μητάρα και Χρήστο Καρακώστα, οι οποίοι ανοίγουν πλέον μια νέα καριέρα στο εξωτερικό.

Ο νεαροί ταλαντούχοι συμμετείχαν τον περασμένο Ιανουάριο στα δοκιμαστικά της  Euro sports Football Activities (ESFA) στην Θεσσαλονίκη, μια διοργάνωση ανάλογη με αυτή που θα γίνει από τις 27 Ιουνίου έως την 1 Ιουλίου στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο Lido Soccer από την γερμανική Mainz και την Schächter Management.

Τα τρία ελληνόπουλος επιλέχτηκαν και ταξίδεψαν στην Γερμανία (Μάιος 2018) όπου ενσωματώθηκαν για μία εβδομάδα με την ομάδα της Tus Koblenz! Οι απίστευτες εντυπώσεις που άφησαν δεν πέρασαν απαρατήρητες! Έτσι λοιπόν και οι ρεις τους υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους στην Γερμανία στις 21/06/2018. 

Οι νεαροί θα αγωνίζονται στην ομάδα U21, που είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική και σε πολύ υψηλό επίπεδο. Η προετοιμασία τους ξεκινά στις 25/06/2018.

Ο Κος Ηλίας Καράκωστας ως εκπρόσωπος της Euro sports Football Activities ταξίδεψε με τους αθλητές προκειμένου να ολοκληρωθούν οι λεπτομέρειες των μεταγραφών.

Η Euro sports Football Activities & η Schächter Sports GmbH, αρωγοί, υποστηρικτές και πράττοντας με έργα χωρίς υποσχέσεις, εύχονται στους Αθλητές τους καλή επιτυχία στην νέα τους σταδιοδρομία!   

Όσα παιδιά από την Κρήτη θέλουν να ζήσουν μια ανάλογη εμπειρία και να πιάσουν την ευκαιρία που τους δίνεται, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο καμπ που θα γίνει στο Ηράκλειο!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ CAMP ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Κρήτη: 1) Χάρης Καφετζόπουλος: 698 573 8404

              E–mail: kafetzo14@yahoo.gr

             2) Sbokos Tours: Πέτρος Γεωργαντάς: 695 566 9393

Facebook: Euro Sports Football Activities

E-mail: ajvd66@gmail.com

Mob:  +30 693 2439 680 & +30 694 2532 275

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια