default-image

«Σφαγή» στην διαιτησία του Ηρακλείου από ΚΕΔ/ΕΠΟ

Ποδόσφαιρο
«Σφαγή» στην διαιτησία του Ηρακλείου από ΚΕΔ/ΕΠΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε αποφάσεις που προκαλούν μόνο αγανάκτηση και οργή για την διαιτησία του Ηρακλείου προχώρησε η ΚΕΔ/ΕΠΟ με την ανακοίνωση των πινάκων 1ης, 2ης και 3ης Κατηγορίας.

Πάρα πολλοί διαιτητές του Ηρακλείου είτε καρατομήθηκαν είτε υποβιβάστηκαν σε κατηγορία! Στην Super League δεν υπάρχει διαιτητής Ηρακλείου ενώ από τους βοηθούς έμεινε ο Νικολακάκης και προβιβάστηκε ο Μιχάλης Παπαδάκης από την 2η Κατηγορία αλλά δυστυχώς καρατομήθηκε ο Κουράκης.

Στην Football League έγινε η μεγάλη σφαγή, καθώς καρατομήθηκε από τον πίνακα ο Φουκάκης, υποβιβάστηκε στην 3η Κατηγορία ο Βισκαδούρος ενώ οι Μουρτζάκης και Ζαχαριουδάκης που περίμεναν την αξιολόγησή τους, έμειναν και εκείνοι εκτός πινάκων. Το μοναδικό όνομα που παρέμεινε ως διαιτητής στην 2η Κατηγορία είναι ο Κουναλάκης.

Στους βοηθούς της Football League καρατομήθηκε ο Τρουλινός ενώ ο Γιάννης Δασκαλάκης υποβιβάστηκε στην 3η Κατηγορία. Όπως γράψαμε και παραπάνω ο Παπαδάκης προβιβάστηκε στην Σούπερ Λίγκα ενώ παρέμειναν στην 2η κατηγορία οι Γαρεφαλάκης, Αντ.Δασκαλάκης, Μαυραντωνάκης και Μαυρουδής.

Στην 3η Κατηγορία χάθηκε επίσης μια θέση, με τον Χαραλαμπάκη να μένει εκτός του πίνακα. Προστέθηκε ο Βισκαδούρος που υποβιβάστηκε από την 2η Κατηγορία ενώ παρέμειναν οι Κρασαγάκης, Πατεμτζής και Μανδαλενάκης. Στους βοηθούς είναι οι Δασκαλάκης Ι., Ελευθεράκης Στ. και Σφακιανάκης Δ.

Στους παρατηρητές της 2ης Κατηγορίας έμειναν οι Μαστορίδης, Ιωαννίδης ενώ δεν συμμετείχε ο Κριθινάκης και στην 3η Κατηγορία έμεινε ο Χανιωτάκης και βγήκε εκτός πίνακα ο Βιδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News