Η απάντηση του Κουκουλάκη για το επεισόδιο στο Παγκρήτιο

Ποδόσφαιρο
Η απάντηση του Κουκουλάκη για το επεισόδιο στο Παγκρήτιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με γραπτή του δήλωση ο πρώην διαιτητής και νυν μέλος της ΚΕΔ, Μιχάλης Κουκουλάκης απάντησε για το συμβάν στο Παγκρήτιο Στάδιο με τον αντιπρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΗ, Γιώργο Ιωαννίδη.

Αναλυτικά αναφέρει: «Με αφορμή δημοσίευμα για το συμβάν μεταξύ εμού και του αντιπροέδρου της Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.Η. και αντιπροέδρου του Σ.Δ.Π.Η, το οποίο αβασάνιστα και χωρίς να ζητηθεί η δική μου άποψη για το περιστατικό, αναπαρήγαγε μερίδα  του τύπου, και το οποίο  θίγει κατά τρόπο βάναυσο την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητά μου , προς αποφυγή κάθε προσπάθειας δημιουργίας εσφαλμένων συμπερασμάτων και εντυπώσεων , αναγκάζομαι να γνωστοποιήσω τα κάτωθι: Ένας έντονος διάλογος  που έλαβε χώρα μεταξύ εμού και του αντιπροέδρου της Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.Η. και αντιπροέδρου του Σ.Δ.Π.Η., σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εκλαμβάνεται ως «λεκτική επίθεση» και «απόπειρα χειροδικίας».

Γνωστοποιώ  προς πάσα κατεύθυνση , ότι όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και συνιστούν κατάφωρη διαστρέβλωση της αλήθειας. Είμαι πεπεισμένος  ότι κάποιοι  δεν θα σταματήσουν  να προκαλούν, να γνωρίζουν όμως  ότι στο εξής  για οτιδήποτε ψευδές, συκοφαντικό, δυσφημιστικό και προσβλητικό έχει διατυπωθεί ή θα διατυπωθεί σε βάρος εμού του ιδίου και της επαγγελματικής μου ιδιότητας, θα κληθούν να το αποδείξουν ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών. Το από μηνών υλοποιούμενο σχέδιο κατασυκοφάντησής μου δεν πρόκειται να με αποπροσανατολίσει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News