Δυναμική, τεχνογνωσία και νέες ιδέες στο camp της Μάιντς στο Ηράκλειο

Ποδόσφαιρο
Δυναμική, τεχνογνωσία και νέες ιδέες στο camp της Μάιντς στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταίες συμμετοχές για το ID camp – Mainz 05 & Schächter Management Try out αυτό το καλοκαίρι στο Ηράκλειο Κρήτης
Ξεπερνούν κάθε προσδοκία οι συμμετοχές στο ID camp – 1. FSV Mainz 05 & Schächter Management Try out, στους νεαρούς ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στο εξωτερικό.Από την Τετάρτη 27/6 έως την Κυριακή 01/07/2018, στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Lido soccer στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΡΗΤΗΣ, η νεανική καρδιά της 1.FSV MAINZ 05 και της Schächter Management, θα χτυπά σε Ελληνικούς ρυθμούς. Πρόκειται για το μεγαλύτερο Γερμανικό Try Out – ID Camp που έχει διεξαχθεί ποτέ στη Κρήτη και ένα από τα  μεγαλύτερα Individual Scouting της Ευρώπης, που αποσκοπεί στην προεπιλογή παικτών για λογαριασμό μεγάλων Γερμανικών ομάδων της «Bundesliga», αλλά και ταυτόχρονα για άλλες Ευρωπαϊκές ομάδες, του δικτύου της E.S.F.A. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νεαροί ποδοσφαιριστές, από 7 έως 18 ετών. Η Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) γνωστοποίησε πως, οι θέσεις που έχουν απομείνει σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες πολύ σύντομα Θα κλείσουν.
 Οι έως τώρα διοργανώσεις της ESFA χαρακτηρίζονται από άριστη οργάνωση που αποπνέει πλήρη επαγγελματισμό στο αντικείμενο που πραγματεύεται, αυτό των δοκιμών και της παρακολούθησης νεαρών ποδοσφαιριστών, με σκοπό την «ανίχνευση» νέων ταλέντων.  Σημαντικός αριθμός παιδιών έχουν κάνει έως σήμερα το όνειρό τους πραγματικότητα, μέσω της  E.S.F.A.
Η E.S.F.A έχοντας δείξει τη δυναμική της όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με τους νεαρούς  ποδοσφαιριστές σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και τα συνεχόμενα  επιτεύγματα της, έχει αναδειχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα, στα Βαλκάνια, στην Κύπρο και στην Ευρώπη.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ CAMP ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣΓια πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Κρήτη: 1) Χάρης Καφετζόπουλος: 698 573 8404               E–mail: [email protected]                              2) Sbokos Tours: Πέτρος Γεωργαντάς: 695 566 9393                Facebook: Euro Sports Football Activities E-mail: [email protected] Mob:  +30 693 2439 680 & +30 694 2532 275
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News