Ήττα… πισωγύρισμα για τον Ηρόδοτο, 1-2 από τον Εθνικό

Ποδόσφαιρο
Ήττα… πισωγύρισμα για τον Ηρόδοτο, 1-2 από τον Εθνικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η προσπάθεια του Ηροδότου για άνοδο στην Football League περιπλέκεται μετά τη σημερινή ήττα από τον Εθνικό στη Νέα Αλικαρνασσό με 1-2.

Μάλιστα, την ίδια ώρα ο Αήττητος Σπάτων έχανε στην έδρα του από τον Αστέρα Αμαλιάδας με το ίδιο σκορ και η τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ της ανόδου είναι… φωτιά.

Ο Ηρόδοτος θα υποδεχθεί τον Αήττητο Σπάτων και ο Εθνικός των Αστέρα Αμαλιάδας, ενώ εκκρεμεί η απόφαση για το παιχνίδι των «κυανόλευκων» στην Αμαλιάδα που διεκόπη οριστικά λόγω επεισοδίων.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά σήμερα για την ομάδα του Μανόλη Παπαματθαιάκη, με τον Μωραΐτη να δίνει το προβάδισμα στο 13’.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στις αρχές της επανάληψης, ισοφαρίζοντας με τον Μάναλη στο 49’, ενώ έμεινε με δέκα παίκτες στο τελευταίο τέταρτο λόγω της αποβολής του Μάναλη.

Δυστυχώς για τον Ηρόδοτο στο 92’ ο Κατσικοκέρης διαμόρφωσε το τελικό 1-2, σε μια από τις λίγες φάσεις που βρήκε χώρο δράσης μέσα στην περιοχή.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μ. Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Κασαπάκης (64' Γαρεφαλλάκης), Αργκιλέσι, Φραγκουλάκης, Μελισσόπουλος, Μωραΐτης (88' Καραγκιόζι), Ετόφ.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Ν. Κουρμπανάς): Σικαλιάς, Στασινός, Βλάχος, Κρητικός, Παχλιβανίδης (75' Βενέτης), Λεωνιδόπουλος, Δωματάς (85' Κομνηνός), Κατίδης, Κατσικοκέρης, Γκέσιος (66' Παυλάκης), Μάναλης (83' Μισέλ).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Αήττητος Σπάτων          8

2.Αστέρας Αμαλιάδας       6

3.Εθνικός                            6

4.Ηρόδοτος                        4

*Ηρόδοτος και Αστέρας Αμαλιάδας έχουν ένα αγώνα λιγότερο, λόγω της δικαστικής εκκρεμότητας που αφορά το μεταξύ τους παιχνίδι. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News