Διεθνής εμπειρία στην Γαλλία για Τίτo Κουτεντάκη!

Ποδόσφαιρο
Διεθνής εμπειρία στην Γαλλία για Τίτo Κουτεντάκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμμετέχει με τον ΠΑΟΚ σε τουρνουά U15 στη Λιόν ενώ έχει δεχτεί πρόσκληση και από τη Γάνδη για ένα τουρνουά μεγαλύτερου βεληνεκούς στο Βέλγιο

Σε ένα σημαντικό τουρνουά ευρωπαϊκών ομάδων U15 στη Λιόν της Γαλλίας λαμβάνει μέρος ο Τίτος Κουτεντάκης του ΟΦΗ ’94!

Μετά την εξαιρετική του παρουσία στην ομάδα του και στην Μικτή Νέων της ΕΠΣΗ, ο 15χρονος μεσοεπιθετικός δέχτηκε πρόσκληση από την U15 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να συμμετέχει μαζί με την αποστολή στο ταξίδι για το τουρνουά «European Challenge 2018» στη Λιόν,  με την παρουσία ακόμη πολλών γαλλικών ομάδων (Τουλούζ, Μπαστιά, Ρεν, Σοσό κ.α.), της Βαλένθια από την Ισπανία, της Άντερλεχτ από το Βέλγιο, της Φέγενορντ από την Ολλανδία αλλά και την σχολή της Γιουβέντους στην Τυνησία.

Συζητώντας με την οικογένειά του αλλά και αφού το επέτρεπαν οι μαθητικές του υποχρεώσεις, αποφάσισε να ταξιδέψει στη Γαλλία και να ζήσει αυτή την, σπουδαία για εκείνον, διεθνή ποδοσφαιρική εμπειρία.

Ωστόσο, έχει ακόμα μία πρόσκληση για ένα τουρνουά ακόμα μεγαλύτερου βεληνεκούς από την βελγική Γάνδη! Σε αυτό θα συμμετέχουν Μάντεστερ Σίτι, Τσέλσι, Παρί Σεν Ζερμέν, Ντόρτμουντ, Ζενίτ, Μπεσίκτας, Άλκμααρ και κορυφαίες ομάδες του Βελγίου. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι στις αρχές Ιουνίου και πιθανότατα θα ταξιδέψει και στο Βέλγιο!

Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι ο Τίτος Κουτεντάκης έχει προτάσεις συνεργασίας τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό όμως τις αποφάσεις για το μέλλον θα τις πάρει αφού πρώτα μιλήσει με τον ΟΦΗ, σε συνάρτηση πάντα με τις σχολικές του υποχρεώσεις…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News