Οικονόμου: «Θέλω να δείξω τι αξίζω»

Ποδόσφαιρο
Οικονόμου: «Θέλω να δείξω τι αξίζω»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άγγελος Οικονόμου δεν κρύβει τα συναισθήματα χαράς για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΟΦΗ.

Η εξέλιξη αυτή ήταν κάτι που επιθυμούσαν και οι δύο πλευρές, με τον 23χρονο μέσο να την βλέπει ως ευκαιρία να δείξει την αξία του.

Μετά τη συμφωνία τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Φέτος ήμουν άτυχος. Τη νέα περίοδο θέλω να αποδείξω ότι αξίζω. Είναι τιμή μου, που συνεχίζω στον ΟΦΗ και θα μπορέσω να τον βοηθήσω στην Σούπερ Λίγκα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλους στην ομάδα, γιατί είχα μια δύσκολη χρονιά και μου συμπεριφέρθηκαν όλοι σωστά. Η διοίκηση, ο προπονητής, οι συμπαίκτες μου και τους ευχαριστώ. Δεν ήθελα να αποχωρήσω και χαίρομαι που θα συνεχίσω. Αν και δεν βοήθησα όσο θα ήθελα, χάρηκα πολύ με όλα τα παιδιά, για τη χρονιά που κάναμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και δίκαια ανεβήκαμε στην Σούπερ Λίγκα».

Για την προσωπική του προσπάθεια πρόσθεσε: «Είχα την ατυχία του τραυματισμού. Ξεκίνησα με πολύ όρεξη τη χρονιά από την προετοιμασία και τα φιλικά και ήθελα να δώσω πράγματα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχουν περάσει 6 μήνες από το χειρουργείο και είμαι καλά. Έχω ξεκινήσει τις προπονήσεις και θα δουλέψω πολύ όλο το καλοκαίρι, ώστε να είμαι πανέτοιμος στην προετοιμασία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News