Αναζητούνται άμεσα οικονομικοί πόροι

Ποδόσφαιρο
Αναζητούνται άμεσα οικονομικοί πόροι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ σημαντικό ήταν το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ, που αναλώθηκε κατά κύριο λόγο στα οικονομικά, που όπως είναι γνωστό δεν είναι και στην καλύτερη φάση.

Οι διοικούντες προσπαθούν να βρουν λύσεις, ώστε το πρόβλημα να μην διογκωθεί άλλο, ενώ ο πρόεδρος Γιώργος Αλετράς είχε συζήτηση για αυτό το θέμα και με τους ποδοσφαιριστές.

Άλλωστε και εντός των αποδυτηρίων ήταν αντικείμενο κουβέντας αυτή την εβδομάδα, με τους ποδοσφαιριστές να είναι στην αναμονή για τις δεσμεύσεις της διοίκησης.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση για το σημερινό συμβούλιο, γίνεται προσπάθεια να λάβουν χρήματα έναντι της οφειλής μέχρι την Παρασκευή.

Αναλυτικά: «Η αναζήτηση χρημάτων προκειμένου να καλυφθούν υποχρεώσεις συνεχίζεται από τα μέλη του Δ.Σ. με την έμφαση να έχει δοθεί σε αυτή τη φάση, στην κάλυψη ενός μέρους της οφειλής που υπάρχει προς το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Πάνω σε αυτό, πριν την έναρξη του Δ.Σ. έγινε συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργου Αλετρά με τους ποδοσφαιριστές και αυτό που μεταφέρθηκε στους παίκτες, είναι ότι γίνεται προσπάθεια μέχρι την Παρασκευή, να πάρουν χρήματα έναντι της οφειλής που υπάρχει απέναντι τους.

Το Δ.Σ ασχολήθηκε ακόμη με θέματα που αφορούν τα έσοδα της επόμενης χρονιάς (τηλεοπτικά, χορηγίες, κ.λ.π.), αλλά και το ζήτημα της αδειοδότησης, το οποίο βρίσκεται σε καλό δρόμο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News