Tα ταλέντα της Κρήτης έχουν τη δική τους ευκαιρία!

Ποδόσφαιρο
Tα ταλέντα της Κρήτης έχουν τη δική τους ευκαιρία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτό το καλοκαίρι για τα ποδοσφαιρικά ταλέντα της Κρήτης θα είναι διαφορετικό! Κι αυτό γιατί από την Τετάρτη 27/6 έως την Κυριακή 01/07/2018, στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του LIDO SOCCER στο Ηράκλειο, η νεανική καρδιά της 1.FSV MAINZ 05 και της Schächter Management, θα χτυπά σε ελληνικούς ρυθμούς!

Πρόκειται για το μεγαλύτερο Γερμανικό Try Out – ID Camp που έχει διεξαχθεί ποτέ στη Κρήτη και ένα από τα  μεγαλύτερα Individual Scouting της Ευρώπης, που αποσκοπεί στην προεπιλογή παικτών για λογαριασμό μεγάλων Γερμανικών ομάδων της «Bundesliga», αλλά και ταυτόχρονα για άλλες Ευρωπαϊκές ομάδες, του δικτύου της E.S.F.A. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νεαροί ποδοσφαιριστές, από 7 έως 18 ετών. Η διοργανώτρια εταιρία Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) γνωστοποίησε πως, οι θέσεις που έχουν απομείνει σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες πολύ σύντομα θα εξαντληθούν. Οι ως τώρα διοργανώσεις της ESFA χαρακτηρίζονται από άριστη οργάνωση που αποπνέει πλήρη επαγγελματισμό στο αντικείμενο που πραγματεύεται, αυτό των δοκιμών και της παρακολούθησης νεαρών ποδοσφαιριστών, με σκοπό την «ανίχνευση» νέων ταλέντων. Σημαντικός αριθμός παιδιών έχουν κάνει έως σήμερα το όνειρό τους πραγματικότητα, μέσω της  E.S.F.A. Ανάδειξη ταλέντων, δοκιμές σε ομάδες της Ευρώπης (στο ηλικιακό τους γκρουπ), συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά try out, υπογραφή συμβολαίων νεαρών ποδοσφαιριστών με ευρωπαϊκά κλαμπ, είναι μερικές από τις δράσεις της Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.). Η E.S.F.A έχοντας δείξει τη δυναμική της όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με τους νεαρούς  ποδοσφαιριστές σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και τα συνεχόμενα  επιτεύγματα της, έχει αναδειχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα, στα Βαλκάνια, στην Κύπρο και στην Ευρώπη.Ηλικιακά Groups:Αυτό το try out είναι για παίκτες από 7 έως 18 χρονών. Το κάθε Group Θα αποτελείται από 28 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι τέσσερις θα είναι Τερματοφύλακες! 2000               24 players + 4 Gk 2001               24 players + 4 Gk 2002 – 2003  24 players + 4 Gk 2004 – 2005  24 players + 4 Gk 2006 – 2007  24 players + 4 Gk 2008 – 2009  24 players + 4 Gk 2010              24 players + 4 Gk 2011              24 players + 4 Gk Η προπόνηση αξιολόγησης είναι διαμορφωμένη για τις ανάγκες παικτών ενδιάμεσου και υψηλού επιπέδου (συμπεριλαμβανομένου και των τερματοφυλάκων). Είναι σωματικά απαιτητική και συνιστάται οι παίκτες να είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Η προπόνηση είναι ειδικά σχεδιασμένη έτσι ώστε να μπορέσουμε να δούμε την ετοιμότητα, την γενική τεχνική ικανότητα και γνώση των παικτών που θα λάβουν μέρος (POSITION, TECHNICAL, MENTAL, PHYSICAL, TACTICAL, etc). Ο σκοπός μας είναι για κάθε παίκτη να πετύχει το βέλτιστο επίπεδο απόδοσης. ΚΟΣΤΟΣ TRYOUT– ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΗ συμμετοχή στο «Try out – ID Camp», για κάθε αθλητή που θα πάρει μέρος είναι 180€ και θα περιλαμβάνει:

  1. Προπονήσεις αξιολόγησης από έξι ή επτά Γερμανούς Προπονητές της Schächter Management GmpH & 1.FSV MAINZ 05 και οκτώ βοηθών τους από Ελλάδα.
  2. Scouting για λογαριασμό πολλών ομάδων που συνεργάζονται με την E.S.F.A. & Schächter Management GmpH, FK Pirmasens, Karlsruhe SC, SV Sandhausen, SPVGG Greuther Furth, SVG Darmstadt 98,FC Kaiserslautern, 1899 Hoffenheim, FSV Offenbach, FC 08 Homburg, κ.α.) & 1.FSV MAINZ
  3. Προπονητικό & Αγωνιστικό πρόγραμμα για τις 3 ημέρες.
  4. Ένα η δύο training kit ESFA
  5. Προεπιλογή ποδοσφαιριστών για διαφορετικά δοκιμαστικά σε Γερμανία & Ευρώπη
  6. Εργομετρικά από τον κ. Γιάννη Κωτσή
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Facebook: Euro Sports Football Activities E–mail: [email protected] Mob:  +30 693 2439 680 & +30 694 2532 275

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News