Ποδόσφαιρο

Συγκλονισμένοι οι παλιοί συμπαίκτες του Χένρικσεν

Η περιπέτεια του Ρενέ Χένρικσεν, ο οποίος αποκάλυψε ότι πάσχει από μία σπάνια μορφή καρκίνου έχει συγκλονίσει άπαντες και ιδιαίτερα τους παλιούς συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό.

 

Ο Γιαν Μικάελσεν άλλαξε τη φωτογραφία εξωφύλλου του στον λογαριασμό του στο facebook ανεβάζοντας μια κοινή με τον Ρενέ Χένρικσεν, ενώ οι υπεύθυνοι επικοινωνίας της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού αλλά και ο επίσημος ΠΑΟΚ του ευχήθηκαν περαστικά.

 

Ο επί πέντε χρόνια συμπαίκτης του Δανού στον Παναθηναϊκό και νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Αντώνης Νικοπολίδης, έστειλε το δικό του μήνυμα στήριξης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

"Η σκέψη μας είναι μαζί σου..", ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδευσε μια φωτογραφία του Ρενέ Χένρικσεν με το "τριφύλλι".

 

Ο Άγγελος Μπασινάς από την πλευρά του, δημοσίευσε: "Ξέρω ότι μπορείς να ξεπερνάς τα πάντα, όπως τότε, έτσι σε θέλω και τώρα, μπορείς".

 

Ο Κώστας Κιάσσος στη φωτογραφία του Ρενέ Χένρικσεν προσέθεσε την εξής λεζάντα: "Πρότυπο, ανθρώπου, πρότυπο, αθλητή, εύχομαι να βγεις νικητής, όπως εσύ έμαθες. Και για την οικογένειά σου, μόνο προσευχή για εσένα Ρενέ".

Σχόλια