Όταν μας καλούν μαχητές του Ονείρου!

Ποδόσφαιρο
Όταν μας καλούν μαχητές του Ονείρου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως όταν δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα!

Ο αγώνας του πρωταθλητή Ηροδότου να κατακτήσει μια θέση στο πρωτάθλημα της Football League, ξεκινά την Κυριακή μέσα από τους αγώνες μπαράζ στη «Νέα Αλικαρνασσό».

Η προσπάθειά των παικτών του Μανόλη Παπαματθαιάκη, απηχεί μια σπουδαία ποδοσφαιρική δουλειά μιας ολόκληρης σεζόν που ζητεί την ολοκλήρωσή της και συμβάλλει στην άνοδο της στάθμης του ποδοσφαίρου του Ηρακλείου, με μια ακόμη θέση στα επαγγελματικά μας πρωταθλήματα.

Η διοίκηση του Ηροδότου, έχει απευθύνει ένα «κρητικό» μήνυμα προς τον φίλαθλο κόσμο, έχοντας συναίσθηση της αποστολής του ιστορικού Ηροδότου και μαζί την γνώση και την επίγνωση του ποδοσφαιρικού πλούτου που είχε προσφέρει ο μεγάλος Ηρόδοτος των πολύ ωραίων εποχών με τις κατάμεστες κερκίδες όπου πραγματικά δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα και την ανάδειξη και προώθηση τόσων σημαντικών ποδοσφαιριστών. Καλό ξεκίνημα, καλή επιτυχία «καμάρι της Αλικαρνασσού»!

-Πολύ ωραίο το αφιέρωμα από το "Φως" στον Ηρόδοτο. Ο πρόλογος μάλιστα το επιβεβαιώνει: «Αμ έπος, αμ’ έργον». Έτσι απαντάνε στον Ηρόδοτο όσους ρωτούν πως κατάφερε η ομάδα και μέσα σε δυο χρόνια πανηγύρισε ισάριθμους τίτλους και διεκδικεί στα μπαράζ την άνοδό της στην Β’ Εθνική. Το ρητό «αμ έπος, αμ’ έργον» λοιπόν που δεν έχει γραφτεί τυχαία και σε έναν τοίχο έξω από το γήπεδο του Συλλόγου σημαίνει μαζί με τα λόγια και οι πράξεις.

-Την Κυριακή όλοι πάμε στη Νέα Αλικαρνασσό - Ο Ηρόδοτος αξίζει την στήριξη όλων!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News