ΟΦΗ-Παναιγιάλειος Live

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ-Παναιγιάλειος Live

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να πλησιάσει στον... πόντο από την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου θέλει ο ΟΦΗ, κάτι που θα καταφέρει με νίκη επί του Παναιγιάλειου για την 28η αγωνιστική της Football League.

Προβάδισμα πολύ νωρίς για την ομάδα του Ηρακλείου με σκόρερ τον Κοέλιο στο 3ο λεπτό. Δεύτερο τέρμα για τον ΟΦΗ με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Ντίνα στο 26'. 3-0 για τους Κρητικούς με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Ντίνα στο 32'. Τέλος πρώτου ημιχρόνου, με προβάδισμα τριών τερμάτων για το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου. Τέταρτο γκολ με σκόρερ τον Δημήτρη Μάνο, ενώ ο Κοέλιο με το δεύτερο προσωπικό ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 5-0. Μέσα σε δύο λεπτά (72', 73') ο Μάνος με δύο γκολ πάει το σκορ στο 7-0. Αυτό είναι και το τελικό αποτέλεσμα στο "Γεντί Κουλέ".

*Για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα ο Αλέξης Περογαμβράκης, από την μέρα που επέστρεψε στη δράση.

*Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ κρατούν πανό με μήνυμα κατά του ρατσισμού.

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του αγώνα από το neakriti.gr

1' Ξεκίνημα στην αναμέτρηση με τους φιλοξενούμενους στην πρώτη σέντρα.

3' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 1-0: Γρήγορο πλάγιο άουτ του Αργυρόπουλου από δεξιά για τον Κοέλιο, ο Πορτογάλος θα μπει στην περιοχή και με σουτ-κεραυνό θα πετύχει το 1-0.

22' Καλή ευκαιρία για τον Παναιγιάλειο, με τον Σταματή να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Στρέζο, ο οποίος αποκρούει σωτήρια.

26' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 2-0: Εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Ντίνα λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα στο "παραθυράκι" της εστίας και 2-0.

32' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 3-0: Ο Μάνος "σερβίρει" με κάθετη πάσα για τον Θανάση Ντίνα και αυτός με δυνατό σουτ ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Τέλος, πρώτου ημιχρόνου στο "Γεντί Κουλέ" με το σκορ στο 3-0.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, με αλλαγή για τους φιλοξενούμενους καθώς ο Κάναλς πήρε τη θέση του Ρέλλα.

54' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 4-0: Κάθετη πάσα του Πουρτουλίδη για τον Μάνο και αυτός με πλασέ από το ύψος του πέναλτι στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

57' Κίτρινη κάρτα για τον Μαχαίρα.

57' Εκτέλεση φάουλ Ζαφειράκη, κεφαλιά από τον Χαρίτο θα αποκρούσει ο Στρέζος.

58' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 5-0: Σέντρα-σουτ του Ντίνα από δεξιά, ο Τσάπαλος θα αποκρούσει, όμως η μπάλα καταλήγει στον Κοέλιο στο δεύτερο δοκάρι και ο Πορτογάλος σημειώνει το 5-0.

60' Δεύτερη αλλαγή για τον Παναιγιάλειο, ο Κόκκορης αντί του Σμίλτου στο παιχνίδι.

62' Πρώτη κίνηση για το Νίκο Παπαδόπουλο, ο Ντίνας φεύγει από το ματς στην θέση του ο Τοπούζης.

66' Δεύτερη αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Φαζός περνάει στη θέση του Μαχαίρα.

67' Διπλή ευκαιρία για τον Παναιγιάλειο. Πρώτο σουτ από τον Κόκκορη αποκρούει ο Στρέζος, δεύτερο από τον Σακελαρόπουλο μέσα από την περιοχή πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

70' Τελευταία αλλαγή για την ομάδα του Αιγίου, Καναβέτας αντί του Χαρίτου.

72' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 6-0: Ωραία ανάπτυξη από τους παίκτες του ΟΦΗ, ο Πουρτουλίδης δίνει για τον Μάνο που από διαγώνια θέση είναι εύστοχος για το έκτο γκολ.

73' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 7-0: Καταιγιστικοί οι Κρητικοί, ο Τοπούζης μπαίνει στην περιοχή από αριστερά και "κόβει" στην μικρή περιοχή για τον Μάνο που κάνει το 7-0.

74' Φεύγει με έντονο χειροκρότημα από το παιχνίδι ο Κοέλιο, στη θέση του ο Παπατόλιος για την τελευταία αλλαγή του ΟΦΗ.

78' Κίτρινη κάρτα για τον Βλάχο από τον διαιτητή Γιαννουλάκη.

89' Δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε ένα λεπτό για τον Μάνο και αποβολή, προφανώς ηθελημένα γιατί είχε συμπληρώσει κίτρινες κάρτες.

Τέλος του αγώνα, 7-0 η νίκη του ΟΦΗ κόντρα στον Παναιγιάλειο.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Κομεσίδης, Βαφέας, Μπολάκης, Μαχαίρας (66' Φαζός), Πουρτουλίδης, Κοέλιο (74' Παπατόλιος), Ντίνας, Περογαμβράκης, Μάνος.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Γραμματικάς, Ρέλλας (46' Κάναλς), Σακελαρόπουλος, Βλάχος, Σμίλτος (60' Κόκκορης), Χαρίτος (70' Καναβέτας), Τζανουλίνος, Σταματής, Ζαφειράκης, Πολιανίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News