Στην Εθνική Παίδων ο Τίτος Κουτεντάκης!

Ποδόσφαιρο
Στην Εθνική Παίδων ο Τίτος Κουτεντάκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί η Μικτή ΕΠΣΗ να μην κατάφερε να σηκώσει την κούπα, όμως όταν αναφέρουμε ότι το μέλλον ανήκει στα παιδιά του Ηρακλείου δεν είναι θεωρία αλλά η πραγματικότητα!

Λίγες ημέρες μετά τον τελικό, ήρθε η κλήση σε κλιμάκιο της Εθνικής Ελλάδας για ποδοσφαιριστή της ΕΠΣΗ και συγκεκριμένα τον Τίτο Κουτεντάκη! Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Θεόδωρος Ελευθεριάδης τον κάλεσε την επόμενη εβδομάδα για προπονήσεις με την Εθνική Παίδων U-15 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Ο Τίτος Κουτεντάκης είναι από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν τα τελευταία χρόνια στις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣΗ αλλά και στο σωματείο του ΟΦΗ ’94 όπου είναι φέτος στην Β2 ΕΠΣΗ εκ των πρώτων σε συμμετοχές.

Μάλιστα είναι ο δεύτερος παίκτης από τη φουρνιά των γεν. 2003 της ΕΠΣΗ που καλείται στην Εθνική Παίδων, καθώς το ίδιο είχε γίνει πρόσφατα με τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη, Νίκο Ψιμόπουλο.

Η ενημέρωση της ΕΠΣΗ για την κλήση του Τίτου Κουτεντάκη αναφέρει τα εξής: «Mε έγγραφο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προς την ΕΠΣ Ηρακλείου, προσκαλείται ο ποδοσφαιριστής ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ ΤΙΤΟΣ του σωματείου ΟΦΗ ’94 προκειμένου να μετάσχει σε προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας Παίδων U-15. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 23-24 Απριλίου 2018 στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της ΕΠΟ στον Άγιο Κοσμά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News