Αλλάζει το επίπεδο για τα ταλέντα της Κρήτης!

Ποδόσφαιρο
Αλλάζει το επίπεδο για τα ταλέντα της Κρήτης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτό το καλοκαίρι στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο θα είναι διαφορετικό! Το επίπεδο αλλάζει για τα ποδοσφαιρικά ταλέντα του νησιού και γι' αυτό εγγυάται η Euro Sports Football Activities!

Η E.S.F.A. διοργανώνει το μεγαλύτερο γερμανικό "TRY OUT-ID CAMP" (Individual Scouting) και τα μάτια μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων θα είναι στραμμένα στην Κρήτη, ανοίγοντας την πόρτα τους στα ταλέντα της Κρήτης. Άλλωστε εδώ και καιρό η E.S.F.A. έχει ανακοινώσει την επίσημη  συνεργασία της με τη Γερμανική εταιρία  Schächter Management GmpH  και την Γερμανική ομάδα 1.FSV Mainz 05 και στην Κρήτη θα δώσουν το παρών κορυφαία ονόματα προπονητών, εξειδικευμένα στο είδος της αξιολόγησης ποδοσφαιριστών.

Οι ως τώρα διοργανώσεις της E.S.F.A. χαρακτηρίζονται από άριστη οργάνωση που αποπνέει πλήρη επαγγελματισμό στο αντικείμενο που πραγματεύεται, αυτό των δοκιμών και της παρακολούθησης νεαρών ποδοσφαιριστών, με σκοπό την «ανίχνευση» νέων ταλέντων.

Σημαντικός αριθμός παιδιών έχουν κάνει έως σήμερα το όνειρό τους πραγματικότητα, μέσω της  E.S.F.A. Ανάδειξη ταλέντων, δοκιμές σε ομάδες της Ευρώπης (στο ηλικιακό τους γκρουπ), συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά try out, υπογραφή συμβολαίων νεαρών ποδοσφαιριστών με ευρωπαϊκά κλαμπ, είναι μερικές από τις δράσεις της Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νεαροί ποδοσφαιριστές, από 7 έως 18 ετών.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου στις εγκαταστάσεις τουLido Soccer στο Ηράκλειο και το ενδιαφέρον είναι τεράστιο όχι μόνο από ταλέντα του νησιού αλλά από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό , καθώς το πενθήμερο αξιολόγησης στο Ηράκλειο μπορεί να συνδυαστεί και με την διαμονή στην πανέμορφη Κρήτη. Οι συμμετοχές προχωρούν με γοργούς ρυθμούς!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

ΤΡΙΒΙΖΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Τηλέφωνο : 6984456972

E-mail: [email protected]

Υπόλοιπη Ελλάδα & Εξωτερικό

Facebook: Euro Sports Football Activities

E-mail: [email protected]

Mob: +30 693 2439 680 &+30 694 2532 27

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News