Η FIFA θέλει τελικό με κόσμο στο ΟΑΚΑ

Ποδόσφαιρο
Η FIFA θέλει τελικό με κόσμο στο ΟΑΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκάθαρη ως προς τις συνθήκες διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου ήταν η FIFA. Η παγκόσμια ομοσπονδία έχει στείλει σαφή οδηγία προς την ΕΠΟ ο αγώνας να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και παρουσία κόσμου, ακόμη κι αν το ζευγάρι είναι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται πως οι Θεσσαλονικείς έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση μετά το 3-1 επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, ενώ η «Ένωση» υποδέχεται την ΑΕΛ στη ρεβάνς του 2-1 στη Λάρισα.

«Δεν μπορεί ένα τέτοιο παιχνίδι να διεξάγεται μπροστά σε άδειες εξέδρες ή να έχει μόνο μαθητές», ήταν η οδηγία από τους ξένους αξιωματούχους που ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αν τελικά το ζευγάρι είναι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, καταλαβαίνει κανείς πως η επικινδυνότητα είναι υψηλή λόγω και της αντιπαλότητας των δύο ομάδων μετά τον περσινό τελικό στο Βόλο, αλλά και όσα έχουν συμβεί στο φετινό πρωτάθλημα.

Μένει να φανεί πόσα εισιτήρια θα εγκρίνει η αστυνομία να δοθούν σε κάθε ομάδα. Το δημοσίευμα αναφέρει πως για τον καλύτερο έλεγχο των οπαδών αναμένεται να διατεθούν 20-22 χιλιάδες. εισιτήρια σε κάθε ομάδα, ενώ το «παρών» αναμένεται να δώσουν και οι αξιωματούχοι της FIFA και της UEFA ώστε να έχουν προσωπική άποψη για ό,τι συμβεί.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News