Γέμισαν… μπαταρίες και επιστρέφουν

Ποδόσφαιρο
Γέμισαν… μπαταρίες και επιστρέφουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίστροφα μετρούν στο ΟΦΗ για να επιστρέψουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ξεκινώντας από αύριο την προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας την ερχόμενη Κυριακή.

Οι ποδοσφαιριστές είχαν τη δυνατότητα να γεμίσουν τις… μπαταρίες τους, με πενθήμερο ρεπό και είναι έτοιμοι για την επιστροφή στη δράση.

Πέρασαν ευχάριστα τις ημέρες του Πάσχα με τις οικογένειες τους για ένα επιπλέον λόγο, που δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι μετά τη νίκη επί του Άρη βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με την αυριανή προπόνηση που είναι προγραμματισμένη στις 5 το απόγευμα, ο Νίκος Παπαδόπουλος γυρίζει το… διακόπτη για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Επίκεντρο η αναμέτρηση με τη Δόξα, όπου στόχος είναι να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί.

Η τεχνική ηγεσία αποφάσισε σ’ αυτό το ματς να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής ο Σέρχιο Λεάλ (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες), καθώς αντιμετωπίζει και πρόβλημα τραυματισμού.

Επτά κίτρινες συμπλήρωσε ο Γιάννης Ποτουρίδης, που δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή στις αναμετρήσεις με ΑΟΧ/Κισσαμικό και Παναιγιάλειο.

Τέλος, από αύριο θα εκτιμηθεί εκ νέου από το ιατρικό τιμ η κατάσταση των Παπαστεριανού, Μαχαίρα και Μονιάκη, που είναι στη λίστα των τραυματιών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News