Η αποστολή της Μικτής Νέων για το Final Four

Ποδόσφαιρο
Η αποστολή της Μικτής Νέων για το Final Four

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μικτή Νέων της ΕΠΣΗ κινείται στους ρυθμούς του Final Four του Πανελληνίου πρωταθλήματος και μετά το Πάσχα ρίχνεται δυναμικά στη «μάχη».

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τη σημερινή φιλική νίκη επί της Μινωικής με 2-1 (Κουτεντάκης και Τσαμπουράκης για τη Μικτή, Λέσι για τη Μινωική) και έπειτα ο ενωσιακός προπονητής Γιάννης Χατζησεβαστός ανακοίνωσε την αποστολή.

Την 18άδα αποτελούν οι Νεοκοσμίδης (Κ19 ΟΦΗ), Ψιμόπουλος, Λίλο (Εργοτέλης), Βοργιάς (ΠΟΑ), Φαϊτάκης (ΠΑΝΟΜ), Στακάκης, Γκίκας (Ολυμπιακός), Σαβουϊδάκης, Ζηδιανάκης, Μαμουλάκης (Λίντο), Παπαδάκης, Σμπώκος, Κουτεντάκης, Μανιουδάκης, Τσαμπουράκης, Γκλεζάκος, Πακιουφάκης, Ροδίτης (ΟΦΗ ’94).

Ο κ. Χατζησεβαστός με τοποθέτησή του στο επίσημο site της ΕΠΣΗ ευχαριστεί όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες και τις προπονήσεις της Μικτής Νέων την φετινή χρονιά, τονίζοντας ότι άπαντες συνέβαλαν στην φετινή πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος μέχρι την τελική φάση. Η 18άδα θα πραγματοποιήσει την τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση την Δευτέρα του Πάσχα 9 Απριλίου και ώρα 14:30 στο γήπεδο της Μινωικής.

Η αποστολή της Μικτής θα αναχωρήσει την Τρίτη του Πάσχα 10 Απριλίου αεροπορικώς στις 07:00 το πρωί από το αεροδρόμιο «Ν.Καζαντζάκης» για την Αθήνα και θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «PLAZA RESORT» στο Σούνιο, εκεί που θα βρίσκονται όλες οι αποστολές των Μικτών που συμμετέχουν στο Final Four.

Όλοι οι αγώνες θα γίνουν στο γήπεδο της Βάρης. Την Τετάρτη του Πάσχα 11 Απριλίου στις 12:00 θα γίνει ο πρώτος ημιτελικός Κυκλάδες-Ηράκλειο και στις 15:30 ο δεύτερος ημιτελικός Μακεδονία-Αχαϊα. Την Παρασκευή 13 Απριλίου θα γίνει στις 12:00 ο μικρός τελικός και στις 15:30 θα ακολουθήσει ο τελικός για την ανάδειξη του πρωταθλητή Νέων. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News