Τα γενέθλια-έκπληξη του Χατζησεβαστού

Ποδόσφαιρο
Τα γενέθλια-έκπληξη του Χατζησεβαστού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προετοιμασία, γυμναστήριο αλλά και εξαιρετικό κλίμα στις τάξεις της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ λίγες ημέρες πριν τις μάχες του Final 4

Στην τελευταία εβδομάδα προετοιμασίας της μπήκε σήμερα η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ ενόψει του Final Four που θα γίνει την εβδομάδα του Πάσχα στο γήπεδο της Βάρης.

Σήμερα έγινε προπόνηση ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο "GET FIT XXV" ιδιοκτησίας του ποδοσφαιριστή της Μινωικής, Δημήτρη Ανδρεαδάκη, στην οδό Γερωνυμάκη 25. Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και γυμνάστηκαν για μία περίπου ώρα.

Μάλιστα, το κλίμα ήταν εξαιρετικό καθώς έγιναν και γενέθλια έκπληξη στον προπονητή Γιάννη Χατζησεβαστό! Οι ποδοσφαιριστές εμφάνισαν μία τούρτα και όλοι μαζί ευχήθηκαν στον προπονητή τους "Χρόνια Πολλά" με πολλές επιτυχίες! Η Επιτροπή Μικτών Ομάδων ευχαριστεί θερμά τον Δημήτρη Ανδρεαδάκη και το "GET FIT XXV" για τη στήριξή του στα παιδιά της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Μεγάλη Τρίτη με προπόνηση στο γήπεδο της Μινωικής στις 14:00 ενώ την Μεγάλη Τετάρτη δεν θα γίνει προπόνηση αλλά όλα τα παιδιά θα βρεθούν στο γήπεδο "Θ.Βαρδινογιάννης" για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Football League, ΟΦΗ-Άρης. Την Μεγάλη Πέμπτη θα γίνει φιλικό στις 17:00 με την ομάδα της Μινωικής και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η 18άδα του Final Four από τον κ. Χατζησεβαστό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News