Ποδόσφαιρο

Στο γήπεδο της Βάρης στις 11-13 Απριλίου το Final 4

Την Τετάρτη του Πάσχα ο ημιτελικός της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ με τις Κυκλάδες

Στην τελική ευθεία μπαίνει την Μεγάλη Εβδομάδα η προετοιμασία της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ για την συμμετοχή της στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που θα γίνει από τις 11 έως τις 13 Απριλίου, με τους αγώνες να ορίζονται στο γήπεδο της Βάρης.

 

Την Τετάρτη του Πάσχα 11 Απριλίου στις 12:00 θα παίξουν Κυκλάδες-Ηράκλειο και στις 15:30 Μακεδονία-Αχαΐα στους δύο ημιτελικούς. Τις ίδιες ώρες την Παρασκευή 13 Απριλίου θα γίνουν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός.

 

Την Μεγάλη Δευτέρα θα γίνει προπόνηση ενδυνάμωσης. Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βρίσκονται στις 5 το απόγευμα στο γυμναστήριο "GET FIT XXV", ιδιοκτησίας του ποδοσφαιριστή της Μινωικής, Δημήτρη Ανδρεαδάκη, στην οδό Γερωνυμάκη 25. Επίσης την Μεγάλη Τρίτη στις 14:15 θα γίνει προπόνηση στο γήπεδο της Μινωικής.

Οι ποδοσφαιριστές που καλούνται από τον κ. Χατζησεβαστό είναι οι κάτωθι: Νεοκοσμίδης (U19 ΟΦΗ), Ψιμόπουλος, Λίλο, Φαϊτάκης (Εργοτέλης), Βοργιάς, Βασιλάκης (ΠΟΑ), Κριτσωτάκης (Αθλόπολις), Κατσαμάνης (Νέοι Αλμυρού), Στακάκης, Γκίκας (Ολυμπιακός), Σαβουϊδάκης, Ζηδιανάκης, Μαμουλάκης (Λίντο), Παπαδάκης, Ροδίτης, Σμπώκος, Κουτεντάκης, Γκλεζάκος, Μανιουδάκης, Τσαμπουράκης, Πακιουφάκης (ΟΦΗ ’94).

 

Με ανακοίνωσή τους, η Επιτροπή Μικτών Ομάδων και ο ενωσιακός προπονητής κ. Γιάννης Χατζησεβαστός ευχαριστούν όλα τα σωματεία του Ηρακλείου, τους προπονητές και τους παράγοντες για την στήριξή τους στα παιδιά της Μικτής Ομάδας Νέων, με την βεβαιότητα ότι θα εκπροσωπήσουν για άλλη μια φορά επάξια το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο.

 

 

Σχόλια