Το κεφάλαιο της Εμπιστοσύνης στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Το κεφάλαιο της Εμπιστοσύνης στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είδαμε ιστορικό παράγοντα να δακρύζει από συγκίνηση από τις τελευταίες εξελίξεις, γιατί υπήρξε ανάσα στο ασφυκτικό πρέσινγκ που απαιτούσαν οι υποχρεώσεις και οι ημερομηνίες της αδειοδότησης.

Έχει μεγάλη αξία να υπάρχει ο άνθρωπος που εμπνέει εμπιστοσύνη και ο καθένας μπορεί να γνωρίζει και να αισθάνεται ότι θα βάλει τα λεφτά του ή των φίλων του και θα πιάσουν τόπο για το κοινό καλό. «Ξέρουμε που θα πάνε τα λεφτά…», τόσο απλά!

 -Συμβαίνει τώρα στον ΟΦΗ!…

Πολύ ευεργετική η ταυτόχρονη παρουσία στη διοικητική σύσκεψη του Δημήτρη Τζιράκη και του Αντώνη Παπαδάκη. Ο διάλογος τους είχε εποικοδομητική κατάληξη (ενώπιον των μελών της διοίκησης) για της ανάγκες της ομάδας, που ζει στον παλμό της επιστροφής στη Σούπερ Λίγκα και αξίζει την στήριξη.

Γοητεύθηκαν όλοι στο συμβούλιο από την ευπρέπεια και τη δυναμική του λόγου που είχε ο μεγάλος γιος του Μιχάλη Τζιράκη. «Σας έφερα όλα τα χρήματα που μας ζητήσατε και σας υποσχεθήκαμε για τις ανάγκες της αδειοδότησης. Τα λόγια μας, αξίζουν όταν γίνονται πράξη»! Η συγκυρία που συμβαίνουν όλα αυτά είναι πολύ σημαντική…

Οι ιστορικές στιγμές του ΟΦΗ που έχουν όλα τα στοιχεία να καταγράψουν την πρώτη άνοδο της κρητικής ομάδας από την επανασύσταση της ΠΑΕ, θέλουν σεβασμό σε όλα.

Θα μεταφέρουμε σφικτά τις πληροφορίες μας. Κάνουν λόγο για συνολικό ποσόν πρώτης φάσης, αποκλειστικά στο ύψος των απαιτήσεων της αδειοδότησης συνολικού ύψους 90.000 ευρώ, ως προϊόν της οικογένειας και της παρέας του Τζιράκη. (Είχαν δοθεί 20.000 ευρώ νωρίτερα και την Τετάρτη οι 70.000). Στις 30.000 ευρώ λέγεται η νέα «κατάθεση ψυχής» του Αντώνη Παπαδάκη. Είναι και η βοήθεια των φίλων που ευχαριστεί με ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΠΑΕ.

Είδαμε ιστορικό παράγοντα να δακρύζει από συγκίνηση από τις τελευταίες εξελίξεις, γιατί υπήρξε ανάσα στο ασφυκτικό πρέσινγκ που απαιτούσαν οι υποχρεώσεις και οι ημερομηνίες της αδειοδότησης. Είναι στα πάνω τους!

Ο ίδιος μηχανισμός, συνεχίζει να δουλεύει μεθοδικά και με έγνοια, ώστε να υπάρξει άμεση συνέχεια στο να αποπληρώνονται οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Νέα δεδομένα αναμένονται από τις εισπράξεις του αγώνα με τον Άρη και από τις κινήσεις της οικογένειας, της παρέας, των φίλων, του ιατρού και άλλων!

Ειδικά άμα έχεις παίξει μπάλα κι έχεις δημιουργήσει με το δικό σου σπαθί στη ζωή, μπορεί να καταλάβεις τον ποδοσφαιριστή.

-Άσχετο: Γιατί στην Ελλάδα όλα τα ύποπτα παιγνίδια και δη της Football League, είναι… του αρχείου;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News