Ήττα από την Παναχαϊκή για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό

Ποδόσφαιρο
Ήττα από την Παναχαϊκή για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ήττα με 1-2 από την Παναχαϊκή γνώρισε ο ΑΟΧ/Κισσαμικός στα Περιβόλια στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Football League.

Η ομάδα της Αχαΐας εκμεταλλεύτηκε τις στατικές φάσεις και με δύο τέρματα, ένα στο κάθε ημίχρονο, κατάφερε να φύγει από τα Χανιά με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Ο Ξύδας από τη γραμμή του πέναλτι είχε μειώσει προσωρινά για τους γηπεδούχους στο φινάλε το πρώτου μέρους.

Οι «κυανόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2’ έχασαν σημαντική ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα. Ο Λέο γύρισε τη μπάλα όμως ο Λεμονής από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 23’ κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αργυρόπουλου ο Μωραΐτης με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Το συγκρότημα του Γιώργου Πετράκη πήρε μέτρα από εκείνο το σημείο και κατάφερε στο φινάλε του ημιχρόνου να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Στο 45’ ο Ξύδας κέρδισε πέναλτι έπειτα από μαρκάρισμα του Βρονταρά, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο ίδιος και έκανε το 1-1.

Με την έναρξη της επανάληψης η Παναχαϊκή βρήκε εκ νέου λύση και στο 57’ ο Αργυρόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Φωτάκης με κεφαλιά έκανε το 1-2 για τους φιλοξενούμενους, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΟΧ/Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης (84′ Βρεττός), Αρναούτογλου, Γκίνη, Σελινιωτάκης (68′ Αποστολίδης), Λεμονής, Τασιούλης (68′ Χαλκιαδάκης), Ξύδας, Λέο.

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Αργυρόπουλος (89′ Μουστακόπουλος), Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Μπουτζίκος (68′ λ.τρ. Πολίμος), Ντάσιος, Φωτάκης, Φουρλάνος, Στεργίδης (76′ Πολυχρόνης), Ελευθεριάδης, Μωραΐτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News