Γκώνιας: «Εμείς το κάναμε εύκολο»

Ποδόσφαιρο
Γκώνιας: «Εμείς το κάναμε εύκολο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν στις τάξεις του Εργοτέλη, μετά το σπουδαίο διπλό επί του ΑΟΧ/Κισσαμικού στο γήπεδο των Περιβολίων.

Ο Τάκης Γκώνιας είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος από την εμφάνιση της ομάδας του και φυσικά το αποτέλεσμα.

Στην αρχική του τοποθέτηση επισήμανε: «Θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Κισσαμικό. Συγχαρητήρια στα παιδιά και ευχαριστούμε και τον κόσμο για τη βοήθειά του. Δεν ήταν εύκολο το απόγευμα, απλά φαίνεται έτσι όπως διαμορφώθηκε. Οι παίκτες του Εργοτέλη το έκαναν εύκολο. Έτσι όπως αγωνιζόμαστε δεν μας ενδιαφέρει πότε θα μπει το γκολ, εμείς παίζουμε εξίσου από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο αντίπαλός μας δεν άλλαξε μετά το γρήγορο γκολ και οι παίκτες του Εργοτέλη άξιζαν τη νίκη. Αν θέλεις να κρατάς ένα αποτέλεσμα ο καλύτερος τρόπος είναι να κρατάς τη μπάλα. Έχουμε αποδείξει πως με όποιον και όπου παίζουμε, παίζουμε το ίδιο. Η διαφορά είναι τα γκολ που δεχόμασταν, κάτι που δεν έγινε σήμερα. Με την Παναχαϊκή μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που θέλει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα γίνει ένα πάρα πολύ καλό ματς.  Το χειροκρότημα στο τέλος των φιλάθλων δείχνει ποδοσφαιρική παιδεία και δείχνει επίσης πως ο κόσμος θέλει να βλέπει καλό ποδόσφαιρο, όπως είδε σήμερα από τους παίκτες του Εργοτέλη».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Νίκος Πάτας, που με τα φανέλα του Εργοτέλη αγωνίστηκε στη γενέτειρα του τα Χανιά. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός επισήμανε: «Σήμερα κάναμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Είχαμε την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι και τις φάσεις. Κινδυνεύσαμε μόνο από δικά μας λάθη. Δεν ήταν εύκολο το ματς, καθώς θα μπορούσε να είχε έρθει και το 2-1. Παρόλο που ξεκινήσαμε άσχημα το πρωτάθλημα, δεν άλλαξε το πλάνο μας και συνεχίζουμε εξίσου. Εγώ όπου παίζω δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, σε όποια ομάδα. Οι συγκυρίες έτυχαν και δεν έπαιξα στα Χανιά. Ήταν ωραίο το χειροκρότημα και με έκανε να νιώσω σαν στο σπίτι μου. Στον προπονητή μας αρέσει να δουλεύει με νέους παίκτες, που θέλουν να εξελίσσονται και αυτό που κάνουμε είναι να προπονούμαστε κάθε μέρα για να γινόμαστε καλύτεροι και αυτό κάνουμε σε κάθε ματς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News