default-image

Με ελικόπτερο στο σπίτι του ο Νεϊμάρ

Ποδόσφαιρο
Με ελικόπτερο στο σπίτι του ο Νεϊμάρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ελικόπτερο επέστρεψε σπίτι του, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθει στο νοσοκομείο «Mater Dei» του Μπέλο Οριζόντε.

Η επέμβαση όπου υποβλήθηκε ο Νεϊμάρ  από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής Βραζιλάς κρίθηκε άκρως επιτυχημένη και έτσι ο παίκτης της Παρί επέστρεψε με ελικόπτερο σπίτι του ούτως ώστε να ξεκινήσει η ανάρρωση του.

Στην ανακοίνωση, από το επιτελείο της Βραζιλίας αναφέρεται σαν πρώτη εκτίμηση της κατάστασης του Βραζιλιάνου αστέρα ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον έξι εβδομάδες για την πλήρη αποκατάσταση του προβλήματος.

Έτσι, ο άσος της Παρί αποχώρησε την Κυριακή (5/3) με πατερίτσες από το νοσοκομείο με προορισμό την οικεία του η οποία βρίσκεται στο Πορτομπέλο της Μανγκαρατίμπα και είναι πραγματικό "παλάτι".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νεϊμάρ με την απόφαση του να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση θυσίασε την παρουσία του για την υπόλοιπη σεζόν, με σκοπό να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα για να δώσει το παρών στο Μουντιάλ της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, οι πιθανότητες δεν δείχνουν να είναι με το μέρος του και το ενδεχόμενο για τον ίδιο να μην είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί είναι υπαρκτό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News