Αποφασισμένος για νίκη ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Αποφασισμένος για νίκη ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η βαθμολογική θέση του Εργοτέλη απαιτεί εγρήγορση και συγκομιδή βαθμών, προκειμένου να... αναπνεύσει καλύτερα ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα της Football League. Έτσι, η νίκη είναι... μονόδρομος στο σημερινό κρητικό ντέρμπι με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό στο γήπεδο των Περιβολίων.

Η σέντρα είναι προγραμματισμένη στις 5 το απόγευμα, ενώ από την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ έχει διοργανωθεί εκδρομή, ώστε να δώσουν το “παρών” οι φίλαθλοι της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές του Τάκη Γκώνια είναι σε ετοιμότητα, ενώ επικρατούν αποφασιστικότητα και πίστη για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν παραγνωρίζουν τη δυναμική που έχει δείξει ο αντίπαλος στο πρωτάθλημα, όμως στην παρούσα φάση κάθε αγώνας για τον Εργοτέλη έχει χαρακτήρα... τελικού.

Ο 45χρονος προπονητής έριξε το βάρος στην τακτική τις προηγούμενες ημέρες, αναλύοντας στους ποδοσφαιριστές του την αγωνιστική προσέγγιση, με επιμέρους λεπτομέρειες. Άλλωστε, ο Εργοτέλης χαρακτηρίζεται από τη σταθερότητά του στη φιλοσοφία και τον προσανατολισμό του στο παιχνίδι.

Τα προβλήματα δε λείπουν, καθώς ο Παναγιώτης Λαδάς είναι τιμωρημένος μετά την αποβολή του στο ματς με την Καλλιθέα, ενώ στο... απουσιολόγιο είναι και ο Βασίλης Μπούζας. Ο τελευταίος έχει κάποιες ενοχλήσεις στη μέση, που δεν του επιτρέπουν να είναι στο 100%. Επίσης αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κυριάκου Μαζουλουξή, ο οποίος έχει πάθει μόλυνση στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού του.

Ο Τάκης Γκώνιας δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για το αρχικό σχήμα, αν και δεν αναμένονται πολλές αλλαγές. Στη 19μελή αποστολή μετέχουν οι: Βογιατζής, Τσέλιος, Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Σταμόπουλος, Σταματάκος, Ροβίθης, Νικολακάκης, Αγγελόπουλος, Κατσιμήτρος, Πάτας, Έφορντ, Χανιωτάκης, Μπουτσάκης, Ιατρούδης, Οικονόμου, Μανουσάκης, Μαζουλουξής και Κάιπερς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News