Ποδόσφαιρο

Το παιχνίδι της χρονιάς στη Νέα Αλικαρνασσό

Ο Ηρόδοτος υποδέχεται το Αιγάλεω στη Νέα Αλικαρνασσό σήμερα στις 15:00 και αναμένεται μια δυνατή μονομαχία που θα κρίνει εν πολλοίς τον τίτλο του πρωταθλητή.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα. Για την ακρίβεια στη Νέα Αλικαρνασσό (15.00) ο Ηρόδοτος φιλοξενεί το Αιγάλεω στο ντέρμπι κορυφής και με νίκη θα κάνει μεγάλο βήμα για την πρωτιά.

Οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες πριν τη σέντρα αλλά στο φινάλε ο Ηρόδοτος θα κάνει το ρεπό του! Αυτό σημαίνει πως θέλει μονάχα τη νίκη αφού αν κερδίσει και τα υπόλοιπα παιχνίδια θα είναι πρωταθλητής.

Μεγάλο ματς όμως γίνεται και στο Ατσαλένιο. Η ομάδα του προσφυγικού προαστίου φιλοξενεί τον Άγιο Ιερόθεο και θέλει μόνο τη νίκη για να κάνει ένα σημαντικό βήμα παραμονής. Ο ΠΟΑ δεν έχει περιθώρια για απώλειες στο Ατσαλένιο και έχει "οδηγό" τη νίκη κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο στην Αθήνα στον πρώτο γύρο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

* Ηρόδοτος-Αιγάλεω (γηπ. Ηροδότου): Γκορτσίλας, Νατσιόπουλος, Τοροσιάδης (Μακεδονίας), παρ: Χατζηδάκης (Χανίων).

*ΠΟΑ-Άγιος Ιερόθεος (γηπ. ΠΟΑ): Κολυτάς, Πάγκαλος, Φραγκιαδάκης (Λασιθίου), παρ: Βασσάλος (Χανίων).

*ΑΕ Μυλοποτάμου-Ηλυσιακός (γηπ. Λιβαδίων): Χαραλαμπάκης, Γαρεφαλάκης, Παπαδάκης (Ηρακλείου), παρ: Παπαδάκης (Λασιθίου).

*Κηφισιά-Ερμής Ζωνιανών (γηπ. Ζηρίνειο): Παπαβασιλείου (Δωδεκανήσου), Βαλκάνος, Πλάκας (Δυτ. Αττικής), παρ: Ντάφλος (Ανατ. Αττικής).

*Φωστήρας-Παλαιόχωρα (γηπ. Ταύρου): Κορδολαίμης (Ανατ. Αττικής), Παγουράς, Σοφός (Βοιωτίας), παρ: Τριανταφυλλίδης (Δυτ. Αττικής).

* Ρεπό: ΟΦ Ιεράπετρας

Σχόλια